Angajament pentru formare

Fascinația tehnologiei

Fascinația tehnologiei

Dorim să facem tehnologia mai ușor de înțeles de către oameni. Cu know-how-ul curent din tehnologii și domeniile industriale, suntem de partea dvs. - în școli, licee, universități și industrie.

Înapoi la Responsabilitate corporatistă

Categorii

Vă oferim totul: cu angajamentul pentru formare, Phoenix Contact acceptă responsabilitatea, atât corporativă, cât și socială.

Ne mișcăm rapid

Înțelegerea tehnologiei  

Atragem tinerii către subiectele tehnice

Suntem pasionați de tehnologie. Dorim să transmitem această pasiune, prin atragerea tinerilor către tehnologie și să promovăm interesele tehnologice deja existente.

De aceea, lucrăm împreună cu parteneri din formare, industrie, asociații și politică, la nivel național și internațional.

Suntem reprezentați prin rețele și ne-am lansat propriile inițiative. De asemenea, scriem despre concursuri și despre participarea la proiecte de formare. De asemenea, ne-am implicat și în mass-media în domeniul formării și ne pregătim să ne prezentăm cunoștințele mai clar.

PHOENIX CONTACT SRL

Floreasca Business Park
Calea Floreasca 169 A,
Corp A, Etaj 8,
București, România,
RO-014459
0040 21 350 88 12
0040 21 350 88 13

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere