Eduline TCC

Eduline TCC

Învățare în centrul de formare

Technology Competence Center concentrează competențele didactice.

Avantajele dumneavoastră

  • Potențial maxim datorită concentrării tuturor soluțiilor didactice de formare profesională
  • Structură eficientă de know-how și transfer de cunoștințe prin condiții cadru didactice optime
  • Promovarea digitalizării în formarea inițială și continuă prin materiale didactice industriale de actualitate
  • Competitivitate sporită: oferte de formare speciale pentru subiecte de digitalizare
Atmosferă de studiu într-un Eduline TCC  

Atmosferă de studiu într-un Eduline TCC

Eduline Technology Competence Center beneficiază de toate soluțiile de formare profesională din gama de materiale didactice Eduline. Acest mediu de învățare oferă posibilitatea de a experimenta în practică cele mai noi tehnologii industriale și a le transfera în munca de zi cu zi. Pentru a rămâne competitiv în epoca digitalizării și globalizării, este necesară formarea continuă a personalului calificat. Technology Competence Center reprezintă veriga de legătură pentru calificarea în tehnologiile industriale: la nivel regional, național și internațional. În funcție de cerințe, elaborăm împreună cu dvs. prioritățile specifice.

Și aici sunt dezbătute caracteristicile detaliate împreună cu formatorul care face solicitarea. Demersul pedagogic bazat pe Eduline promovează acțiunea și învățarea stagiarilor în mod interdisciplinar, autonom și bazat pe proiecte.

Prin adăugarea materialelor didactice Eduline la procesul clasic de calificare, lucrătorul calificat instruit devine un adevărat „Industrial Professional“. Acesta, în cazurile optime, nu mai are nevoie de pregătire suplimentară, de durată, în noile tehnologii, ci poate fi mobilizat direct operativ.

Gama largă de domenii industriale susținute de Phoenix Contact permite focalizarea materialelor didactice Eduline corespunzătoare pe domeniul dorit. Conceptul didactic al unui Eduline Technology Competence Center se poate completa fără probleme pentru transmiterea Soft-Skill-urilor, respectiv a tehnicilor de management.

V-am trezit interesul?

Vă interesează produsele din seria Eduline TCC? Contactați-ne. Vă stăm cu plăcere la dispoziție pentru a discuta despre cerințele dvs. concrete și vă propunem o soluție la acestea.

Produse – Eduline TCC

Faceți clic pe linkul următor pentru a vizualiza toate produsele din seria Eduline TCC.

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere