Eduline system

Eduline system

Învățare în sistem

Instruirea personalului calificat specifică domeniului.

Avantajele dumneavoastră

  • O bază excelentă pentru formarea continuă țintită a personalului calificat propriu și extern
  • Învățare practică prin tehnologie și componente folosite în sectorul industrial
  • Dezbateri intensive despre funcții tehnologice specifice industriei
  • Asigurarea de avantaje concurențiale prin intermediul personalului calificat instruit
Aplicația exemplară de sistem Eduline  

Aplicația exemplară de sistem Eduline

Prin Industrie 4.0, companiile și personalul lor calificat fac față permanent noilor provocări tehnologice.

Eduline system este conceput special pentru instruirea stagiarilor și personalului calificat. Personalul calificat va beneficia astfel de o formare continuă în tehnologiile specifice domeniului. Și aceasta prin folosirea practică a tehnologiilor industriale actuale. Eduline system permite calificarea pentru tehnologii de sistem sectoriale, astfel încât atât personalul calificat existent, cât și cel viitor să devină operativ cât mai rapid posibil și să poată prelua sarcini diverse din industrie. În plus, Eduline system sprijină stagiarii și studenții în decizia referitoare la posibilele specializări și oferă o introducere în diversitatea tehnologiilor de sistem specifice domeniului.

Având în vedere complexitatea opțiunilor existente de specializare profesională în cadrul formărilor și studiilor, procesul de orientare profesională este mult simplificat prin alegerea Eduline system. Veți primi materialele didactice în designul unitar Eduline modular, cu interfețe standardizate. Acestea asigură o punere în funcțiune în siguranță și combinația fără probleme cu Eduline modular.

V-am trezit interesul?

Vă interesează produsele din seria Eduline system? Contactați-ne. Vă stăm cu plăcere la dispoziție pentru a discuta despre cerințele dvs. concrete și vă propunem o soluție la acestea.

Produse – Eduline system

Faceți clic pe linkul următor pentru a vizualiza toate produsele din seria Eduline system.

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere