Responsabilitate corporatistă

Modelăm viitorul în mod activ

Modelăm viitorul în mod activ

Ne implicăm pentru soluții comune, durabile.

Înapoi la Companie

Categorii

Ne asumăm responsabilitatea socială și participăm astfel la dezvoltarea durabilă. Angajamentul în economie, ecologie și aspecte sociale este conform cu valorile și cultura noastră.

Economie

Obiectivul nostru: reducerea consumului de energie

Obiectivul nostru: reducerea consumului de energie

Cercetarea și dezvoltarea se bucură de o poziție privilegiată în compania noastră. Numeroasele brevete scot în evidență dorința noastră de inovare.

Astfel au luat naștere pe parcursul a 90 de ani numeroase produse și soluții. Aceastea îl ajută pe utilizator să folosească eficient energia, să economisească spațiul, timpul și costurile și să implementeze noi procedee și materiale. Foarte de timpuriu am urmat calea energiilor regenerabile și a tehnologiilor viitorului și le-am implementat în produse și soluții concrete.

Ecologie

Obiectivul nostru: producția prietenoasă cu mediul înconjurător

Obiectivul nostru: producția prietenoasă cu mediul înconjurător

Utilizarea economică și conștientă a resurselor este practicată la noi din convingere.

Folosim apă de ploaie acolo unde este necesară apă neepurată și utilizăm căldura solului și căldura reziduală pentru încălzirea clădirilor. Datorită instalațiilor fotovoltaice din clădirile fabricilor, câștigăm energie solară. Utilizarea economică a aerului comprimat în producția de mașini, producția fără plumb, precum și reciclarea materialelor reutilizabile aduc beneficii mediului înconjurător.

Aspecte sociale

Responsabilitate față de familie și societate

Responsabilitate față de familie și societate

Ne asumăm răspunderea socială, facilitând dezvoltarea solidă și auto-finanțată a întreprinderii și oferind locuri de muncă sigure.

În proiecte precum Proiectul Aubikom, ne implicăm să oferim tinerilor dezavantajați și migranților competențele necesare pentru o formare profesională. Îi încurajăm pe tineri să urmeze cât mai devreme o formare profesională. Pentru angajații noștri, facilităm învățarea pe tot parcursul vieții printr-un program larg de dezvoltare continuă și oferim modele de lucru care susțin familia.

În plus, suntem angajați pentru a sprijini societatea și în afara fabricilor noastre. Susținem inițiativele caritabile și promovăm arta, cultura și sportul prin sponsorizări.

Răspunderea proprie din convingere

Răspunderea personală pentru răspunderea în societate

Răspunderea personală pentru răspunderea în societate

Întotdeauna ne-am alăturat de bunăvoie marilor inițiative. Acestea susțin acțiuni responsabile față de societate și de mediul înconjurător.

United Nations Global Compact

Din 2005 participăm la Global Compact al Națiunilor Unite, pentru a susține globalizarea economică și socială.

ZVEI – Cod de conduită

Asociația Producătorilor germani de aparate electrice și electronice (ZVEI - Zentralverband Elektrotechnik- und Elektronikindustrie e.V.) a recomandat respectarea unui cod de conduită pentru condiții sociale de muncă precum și de toleranță socială și ecologică. Noi îl respectăm.

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere