Cultura companiei

Viața în cadrul Phoenix Contact

Viața în cadrul Phoenix Contact

Suntem o companie ce prețuiește prietenia și ale cărei parteneriate se bazează pe încredere și pe munca în echipă. Aflați mai multe despre mediul de lucru la Phoenix Contact.

Phoenix Contact a crescut pro-activ de-a lungul timpului și a devenit lider al tehnologiei în fiecare din domeniile sale de activitate prin dezvoltarea de soluții inspiratoare și inovatoare ce oferă beneficii comune clienților și partenerilor noștri. 

Cultura companiei noastre se bazează pe parteneriat și încredere, atât pentru membrii noștri cât și pentru clienții și partenerii de afaceri ai companiei.

Suntem orientați către client și prețuim oamenii din echipa noastră ce ne susțin în atingerea țintelor de afaceri într-o manieră deschisă, onestă, etică și principială.

La Phoenix Contact practicăm libertatea antreprenorială, ceea ce ne permite deschiderea către idei noi și încurajează creativitatea. Recunoaștem personalitatea din dorința de a oferi fiecărui angajat spațiul necesar de creștere, iar acțiunile noastre sunt bazate pe spiritul reciproc al angajamentului, pe prietenie și onestitate.

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere