Releu de protecție

Siguranță pentru fiecare funcție

Siguranță pentru fiecare funcție

Relee de protecție cu contacte ghidate forțat - soluția optimă pentru aplicații simple de securitate.

Înapoi la Dispozitiv comutare de siguranță

Categorii

  • Sistem modular de relee de protecție
    Sistem modular de relee de protecție

    Sistem de protecție personalizabil cu conectorul magistrală cu instalare pe șină, releu de protecție master și releu de protecție pentru numeroase funcții de siguranță.

Căutare în Releu de protecție

Afişează toate produsele din această categorie

Oprire de urgență, barieră luminoasă sau ușă de protecție – cu releele de protecție PSRmini și PSRclassic de la Phoenix Contact puteți pune în aplicare toate funcțiile de siguranță, ceea ce înseamnă: o funcție, un dispozitiv. Cu sistemele noastre modulare de relee de protecție PSRmodular vă formați propriul sistem de siguranță, în funcție de necesități.

Avantajele dvs.

  • Utilizare versatilă - soluția potrivită pentru fiecare funcție
  • Fiabilitate, grație contactelor ghidate forțat
  • Instalare și punere în funcțiune rapidă, prin intermediul tehnologiei de conectare confortabile și conectorului magistrală cu instalare pe șină
  • Siguranță testată, datorită certificării TÜV
  • Economie de spațiu, grație lățimii reduse

PSRmini – relee de protecție extrem de compacte

Relee de protecție extrem de compacte PSRmini  

Economie de spațiu de până la 70%, cu PSRmini

PSRmini este gama nou-dezvoltată de relee de protecție de la Phoenix Contact. Datorită tehnologiei brevetate pentru relee, această serie economisește extrem de mult spațiu.

Nefiind mai late de 6 sau 12 mm, noile relee de protecție cu contacte ghidate forțat vă oferă un potențial enorm pentru economisirea spațiului, de la 70% până la capacitate maximă.

Structura cu granulație fină face posibil un design modular al conceptului de siguranță: varianta de 6 mm este disponibilă cu una până la două căi de deblocare, iar variante de 12 mm cu două până la trei căi.

PSRclassic – relee de protecție clasice

Relee de protecție clasice PSRclassic  

Releul potrivit pentru fiecare funcție de siguranță

În gama cuprinzătoare de produse PSRclassic puteți găsi relee de protecție convenționale cu contacte ghidate forțat, pentru monitorizarea funcțiilor dvs. de siguranță precum oprirea de urgență, uși de protecție, bariere luminoase și controlere cu acționare cu ambele mâini.

Releele de protecție clasice sunt caracterizate printr-o selecție largă de funcții și variante. Cu o lățime a carcasei de 17,5 mm, acestea corespund dimensiunilor de carcase disponibile pe piață.

PSRmodular – sistem modular de relee de protecție

Sisteme modulare de relee de protecție PSRmodular  

Sistem modular de relee de protecție, extensibil prin fișele TBUS

Cu PSRmodular vă formați propriul sistem de siguranță, în funcție de necesități. Releele de protecție modulare pot fi extinse, simplu și flexibil, conform principiului sistemului modular.

Fișa TBUS conectează releele de protecție Master cu până la zece module de extindere, direct pe șina DIN. Nu sunt necesare cablarea transversală și configurarea obișnuite. 

Siguranță prin contactele ghidate forțat

Contacte ghidate forțat  

Contacte ghidate forțat

În cazul unei ghidări forțate, contactele normal-deschise și contactele normal-închise sunt interconectate mecanic într-un singur releu elementare. Astfel este împiedicată închiderea în același timp a contactului normal deschis și a contactului normal închis. În combinație cu un circuit adecvat, eroarea unui contact normal închis este detectată în mod sigur. Aceasta este cea mai sigură cale de a asigura securitatea maximă pentru oameni și utilaje.

Bineînțeles, produsele din seria PSRmini și PSRclassic sunt dotate cu contacte ghidate forțat, pentru a vă garanta siguranța maximă.

PHOENIX CONTACT SRL

Floreasca Business Park
Calea Floreasca 169 A,
Corp A, Etaj 8,
București, România,
RO-014459
0040 21 350 88 12
0040 21 350 88 13

Configurator

Configurați-vă produsele și soluțiile pentru aplicația dumneavoastră individuală.

Siguranță funcțională - releu de protecție

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere