Novosti

Phoenix Contact na 5. (11.) Savjetovanju Hrvatskog ogranka CIRED-a

Phoenix Contact na 5. (11.) Savjetovanju Hrvatskog ogranka CIRED-a

Međunarodna elektrodistribucijska konferencija, CIRED je udruga koja okuplja stručnjake iz elektrodistribucijske djelatnosti. Njen cilj je povećanje stručne kompetencije na području spomenute djelatnosti. Udruga je organizirana podjelom na nacionalne i povezane nacionalne ogranke, a danas ima 15 upravljajućih i 23 pridružena člana.

PHOENIX CONTACT na sajmu HANNOVER MESSE

Hannover Messe

Phoenix Contact će i ove godine sudjelovati na hannoverskom industrijskom sajmu kao jedan od najvećih izlagača.

Hannover Messe, sajam koji se održava svake godine u Hannoveru, najveći je industrijski sajam na svijetu s oko 6000 izlagača

Posjetite Phoenix Contact na IFAM sajmu u Celju

Posjetite Phoenix Contact na IFAM sajmu u Celju

IFAM  je međunarodni sajam automatizacije, mehatronike, robotike, industrijske informatike i srodnih djelatnosti  koji je u svojoj višegodišnjoj tradiciji postao jedan od najvažnijih događanja na području automatizacije u industriji, ne samo u Sloveniji, već u cijeloj regiji. 2016. godine održat će se od 27-29. siječnja u Celju u Sloveniji.

Održana prva Phoenix Contact prezentacija u Bosni i Hercegovini!

Održana prva Phoenix Contact prezentacija u Bosni i Hercegovini

Prezentacija u hotelu "Sarajevo", BiH

U Sarajevu je prošli četvrtak, 17.9.2015, održana Phoenix Contact prezentacija u organizaciji lokalnog Phoenix Contact tima zaduženog za tržišta Hrvatske te Bosne i Hercegovine.

U ugodnoj atmosferi, i sa velikim brojem sudionika iz više od 20 poduzeća, predstavljeni  su Phoenix Contact proizvodi i rješenja za izradu niskonaponskih ormara i ormara automatizacije.

Infoliner tour 2015

Phoenix Contact Infoliner tour 2015

Phoenix Contact Infoliner tour 2015

U Ožujku 2015 godine ponovno smo posjetili naše kupce Phoenix Contact Infoliner vozilom.  U turneji koja je trajala gotovo tri tjedna obišili smo kupce iz Republike Hrvatske te kupce s područja Republike Srpske (Bosna i Hercegovina).

Održana Phoenix Contact prezentacija u Zagrebu

Održana Phoenix Contact prezentacija u Zagrebu  

Prezentacija u Zagrebu

Phoenix Contact Hrvatska je u četvrtak 19.2.2015, održao uspješnu prezentaciju u Zagrebu. Prezentacija je održana u C6 poslovnoj zgradi u Zagrebu (Capraška ulica 6) gdje se nalazi i ured Phoenix Contact Hrvatska. Posjetitelji prezentacije imali su priliku upoznati povijest naše kompanije kao i Phoenix Contact ponudu u domeni izrade niskonaponskih ormara i ormara automatizacije.

Phoenix Contact Hrvatska će i u budućnosti nastaviti sa organizacijom sličnih događanja za klijente i partnere na tržištu Hrvatske te Bosne i Hercegovine.

Prezentaciju koja je bila održana možete preuzeti ovdje u pdf obliku.

Phoenix Contact d.o.o.

+ 385 1 645 8990
+ 385 1 645 8992