Phoenix Contact na 5. (11.) Savjetovanju Hrvatskog ogranka CIRED-a

Međunarodna elektrodistribucijska konferencija, CIRED je udruga koja okuplja stručnjake iz elektrodistribucijske djelatnosti. Njen cilj je povećanje stručne kompetencije na području spomenute djelatnosti. Udruga je organizirana podjelom na nacionalne i povezane nacionalne ogranke, a danas ima 15 upravljajućih i 23 pridružena člana.

Phoenix Contact na 5. (11.) Savjetovanju Hrvatskog ogranka CIRED-a

Hrvatski ogranak CIRED-a utemeljen je 2003. godine, a 2008. Hrvatska je postala zemljom članicom upravnog vijeća, prva s područja Jugoistočne Europe.

Od 15. do 18. svibnja u Osijeku održalo se 5. (11.) Savjetovanje HO CIRED-a.

Ove je godine savjetovanje CIRED-a posjetilo više od 400 uzvanika čiji je posao vezan uz elektrodistribucijsku djelatnost. Generalni podupiratelj savjetovanja bio je HEP d.d. čiji su djelatnici sudjelovali u najvećem broju i s najviše izloženih referata.

Tim Phoenix Contacta sudjelovao je na savjetovanju kao jedan od sponzora. Na promotivnom štandu izložili smo uzorke svojih najpopularnijih proizvoda i ponudili informacije o našim najnovijim proizvodima te omogućili zainteresiranima testiranje nekih od naših proizvoda.

Ovom prilikom htjeli bismo zahvaliti svima koji su nas posjetili i s nama se družili u vrijeme trajanja savjetovanja. Nadamo se da smo uspješno zainteresiranima pružili dovoljno informacija o našoj širokoj ponudi. Naš tim nastavit će sudjelovati na ovakvim događanjima kako bismo našim partnerima i kupcima učinili dostupnijima informacije o jedinstvenim Phoenix Contact proizvodima i rješenjima.

PHOENIX CONTACT
GmbH & Co. KG

Flachsmarktstraße 8
D-32825 Blomberg
+49 (0) 5235-3 00

More Information