SPS IPC Drives 2017

SPS IPC Drives 2017

Besøk Phoenix Contact på Europas største messe for elektrisk automatisering.

28. - 30.11.2017 i Nürnberg
Hall 9, stand 310

Velkommen til Phoenix Contact på Europas største fagmesse for elektrisk automatisering. Vi gleder oss til en vel gjennomført messe i november 2017. Her finner du informasjon om årets temaer på messen.

Besøk Phoenix Contact fra 28.-30.11.2017 på SPS IPC Drives: Hall 9, stand 310. Du kommer raskest til standen fra inngangen i midten.

Beskrivelse
Områdekart over SPS IPC Drives [PDF, 70 KB]

Vær vår gjest

Sikre deg en gratis billett. Klikk på knappen nedenfor, og registrer deg ved å angi onlineregistreringsnummer 1710371846.

Hovedtemaer 2017

Vær vår gjest på SPS IPC Drives 2017. Møt fagekspertene våre, og bli med inn i Phoenix Contact sin verden med innovasjoner og teknologier. Opplev live den første kontrolleren med PLCnext Technology. Med denne nye kontrolleren kan du arbeide ubegrenset med nettopp de programmeringsspråkene, utviklingsverktøyene, Open Source-programmene og appene som du foretrekker. Determinisme, sanntidsegenskaper og sykluskonsistent datautveksling er gitt til enhver tid.

Vi viser deg gjerne ytterligere innovasjoner og trender fra forbindelses-, Interface- og automatiseringsteknikk. Med oss kan du diskutere løsninger for nye IoT-baserte forretningsmodeller. Opplev Industrie 4.0 ved hjelp av adaptiv programvare, skybaserte systemer, moderne tilkoblings- og industriell kommunikasjonsteknikk.

Tilbakeblikk på SPS IPC Drives 2016

Messestand Phoenix Contact 2016  

Phoenix Contact presenterer seg på SPS 2016

Phoenix Contact kan se tilbake på en vellykket messe i 2016.

SPS IPC Drives 2016 hadde 63 291 besøkende og 1605 utstillere fra hele verden.

Spesielt stor interesse ble vist for de fremtidsrettede temaene Industrie 4.0 samt løsninger for fremtiden. Med utgangspunkt i den mye omtalte digitale transformasjonen tok utstillere og besøkende for seg følgende spørsmål: I hvilken retning går vi? Hva har vi i vente? Hvordan må fremtidens applikasjoner utformes?

Som banebryter for innovative produkter og løsninger har Phoenix Contact allerede kommet opp med svar: Med industrielle kommunikasjonsløsninger, elektroniske vernebrytere, stabilt WLAN for maskinteknikk, nye teknologi for en åpen styreplattform og industrielle skyløsninger viser vi vei inn i den digitaliserte industrien.

Tilbakeblikk på messens hovedtemaer

Phoenix Contact forklarer PROFICLOUD  

Phoenix Contact forklarer PROFICLOUD

I lengre tid har automasjon nå opplevd et paradigmeskifte. Klassiske systemstrukturer utvikler seg til globalt nettorganiserte produksjonssystemer. Ønsket om digitalisering, Smart Maintenance og fleksible produksjonsprosesser vokser kontinuerlig. Unge ingeniører og programvareutviklere preger nye arbeidsmetoder.  Fremtidsvisende forretningsmodeller er mulig takket være Cloud-Computing.

På SPS IPC Drives 2016 presenterte Phoenix Contact en stor portefølje med komponenter, systemer og løsninger for samtlige oppgaver innen forbindelses- og automatiseringsteknikk, for eksempel den gjennomgående push-in-tilkoblingsteknikken samt innovative konsepter for fremtidsrettet automasjon på veien mot en smart verden.

Besøkende på messen kunne hos Phoenix Contact allerede oppleve verden med åpen automatisering live. I tillegg til PROFICLOUD, den profesjonelle skyløsningen, presenterte Phoenix Contact for første gang PLCnext Technology: Den åpne styreplattformen for grenseløs automatisering. Med PLCnext Technology kan automatiseringsprosjekter implementeres uten grensene som nødvendigvis finnes ved proprietære systemer.

Phoenix Contact på SPS IPC Drives

Messestand Phoenix Contact 1993  

Phoenix Contact på SPS IPC Drives 1993

Phoenix Contact deltok på messen for første gang i 1993. Den gang var det totalt 156 utstillere og 4923 besøkende. Frem til 1996 ble SPS IPC Drives arrangert i Sindelfingen, før den i 1997 flyttet til Nürnberg.

I 24 år har Phoenix Contact vært representert på messen i Nürnberg med innovasjoner for automatiseringsteknikk. Den første messedeltakelsen for Phoenix Contact sin del, i 1993, gikk under betegnelsen Internationale Fachmesse und Kongress für speicherprogrammierbare Steuerungen, Industrie-PCs und elektrische Antriebstechnik (Internasjonal fagmesse og kongress for programmerbare kontrollere, industrielle PC-er og elektrisk drivteknikk).

I år kommer våre fageksperter til å gi deg fersk informasjon rundt automasjon og elektronikk. Vi kommer til å presentere fremtidsegnede løsninger for Industrie-4.0-tidsalderen.

Fremtidsblikk på SPS IPC Drives 2017

Vi gleder oss til å bli kjent med deg! Besøk Phoenix Contact også i 2017 på Europas største fagmesse for elektrisk automatisering, i Nürnberg.

 • 28. til 30. november 2017
 • Hall 9, stand 310
AdresseÅpningstider
NürnbergMesse
Messezentrum 1
90471 Nürnberg
Tirsdag fra kl. 9.00 til 18.00
Onsdag fra kl. 9.00 til 18.00
Torsdag fra kl. 9.00 til 17.00

Du finner mer informasjon om messebyen Nürnberg, messeprogrammet, utstillere, overnattingsmuligheter, billetter, omvisninger og mye mer på nettsiden til SPS IPC Drives.

Hva er SPS IPC Drives?

SPS IPC Drives er Europas største fagmesse for elektrisk automatisering. I Nürnberg finner du den perfekte plattformen ved søket etter riktige løsninger for nettopp din automatisering. Her utstilles blant annet produkter og tjenesteytelser fra følgende områder:

 • Styreteknikk
 • IPC-er
 • Elektrisk drivteknikk
 • Betjening og overvåking
 • Industriell kommunikasjon
 • Industriell programvare og digital produksjon
 • Interfaceteknikk
 • Mekanisk infrastruktur
 • Sensorsystem

Sammen med oss beholder du oversikten: Vi hjelper deg med å finne frem til fagtemaet ditt. Ta kontakt med oss – på vår messestand i hall 9 hjelper vi deg gjerne videre.

Våre tips for ditt besøk på SPS IPC Drives

Her finner du våre personlige tips for besøket ditt, med erfaringer fra to tiår med messedeltakelse.

Messeområdet i Nürnberg er lett tilgjengelig med bil, tog, fly og andre offentlige transportmidler. Undergrunnsbanen, linje U1 og U11 (retning Langwasser Süd), tar deg direkte fra jernbanestasjonen til messeområdet. Fra jernbanestasjonen til messen tar det kun åtte minutter med bil.

Du stiller bare inn Nürnberg på navigasjonsutstyret ditt. Et av Europas mest moderne trafikk- og parkeringsstyresystemer fører deg dit du skal. Dynamisk tilpasset trafikksituasjonen til enhver tid, guider deg den ut på egnede tilfartsveier og til en av de totalt 14 000 parkeringsplassene rundt messeområdets kjerne.

Under SPS IPC Drives er det alltid stor etterspørsel etter hoteller umiddelbart i nærheten av messeområdet. Let gjerne etter et overnattingssted som ligger litt unna, både selve byen og spesielt nærområdene rundt Nürnberg byr på optimale overnattingsmuligheter. Tilgrensende distrikter har vertshus og attraktive husrom der man kan la en anstrengede messedag falle til ro.

For å forberede ditt besøk på SPS 2017 helt optimalt, kan vi anbefale appen til SPS IPC Drives. Den gir deg alltid oppdatert informasjon om datoer, klokkeslett og arrangementer samt områdekart.

Apple iTunes Store
Google PlayStore

PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00

Service

PLCnext Technology: Åpen og fremtidssikker

Med PLCnext Technology takler du kravene som stilles til IoT-verden

Vår messestand

Her kan du laste ned en oversikt over vår messestand, og bruke den på messen.

Vår messestand
Åpne standoversikt [PDF, English, 27 KB]

Merk av dato nå

Noter datoen for messen i kalenderen din.

Merk av dato nå
Merk av dato

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk