Segmenteringssystemer med Push-in-tilkobling

Enkel og oversiktlig segmentering

Spar opptil 20 % plass – segmenteringsklemmer og segmenteringsceller med nyskapende fargestyresystem.

Riktig segmenteringsløsning for enhver oppgave – med det nye segmenteringssystemet tilbyr Phoenix Contact alltid en velegnet løsning for bruk på området segmenteringskabling. Krav til større signaltetthet, plassbesparelse, oversikt, fleksibilitet samt rask og enkel kabling danner selve grunnlaget ved utviklingen av det nyskapende segmenteringssystemet.

Dine fordeler

  • Opptil 20 % større signaltetthet takket være kompakt byggform
  • Konfigurerbar, farget tilordning av ledere og klempunkter gjør installasjonen enkel og sikker.
  • Brukervennlig testing via fritt tilgjengelige 2,3 mm prøveuttak som er sentrert mellom tilkoblingspunktene

Segmenteringsceller – polnøyaktig, applikasjonstilpasset oppbygging

Segmenteringscelle PTMC  

Segmenteringscelle PTMC

Segmenteringscellene PTMC har en kompakt byggform som gir optimal signaltetthet ved segmentering i automatiseringsomgivelser.

Den modulære og polnøyaktige oppbyggingen med fargede matriseelementer sørger for en perfekt, plassbesparende og oversiktlig kabling.

Segmenteringsforbindere – kompakte og plassbesparende med bygglengde på kun 100 mm

Segmenteringsklemme PTRV  

Segmenteringsklemme PTRV

De kompakte segmenteringsforbinderne PTRV brukes for å oppnå en oversiktlig segmentering av signaler i automatiseringsomgivelsene.

Kablingen av høye antall ledere forenkles ved hjelp av etasjer som kan utformes individuelt med farger. Sammen med kablingen i front forhindres feil ved tilkoblingen.

Knivskillerekkeklemmer – kompakte og funksjonelle med bredde 3,5 mm

Knivskillerekkeklemmer PTTB 1,5/S-MT  

Knivskillerekkeklemmer PTTB 1,5/S-MT

Med en bredde på kun 3,5 mm forener de nye klemmene nå Push-in-tilkobling og knivskille for ledere opptil 1,5 mm². Produktspekteret med de kompakte rekkeklemmene omfatter gjennomgangs,- flerleder- og etasjerekkeklemmer.

Med de plassbesparende knivskillerekkeklemmene oppnår du for rekkeklemmene en signaltetthet som hittil ikke har vært mulig. Ved kabling av styringen sparer man slik opptil 30 % plass i automatikkskapet.

Pluggbare fireetasjesrekkeklemmer – tredimensjonal segmentering

Pluggbare fireetasjesrekkeklemmer  

Pluggbare fireetasjesrekkeklemmer

Med fireetasjesrekkeklemmene PT 2,5-4L… segmenterer du signalene i styringene og anleggsdelene selv der plassen er meget begrenset.

Takket være de forskjellige laskemulighetene innenfor koblingslisten samt segmenteringsmulighetene innenfor de prefabrikkerbare firepolede pluggene kan man med dette klemmesystemet sette opp ytterst kompakte, tredimensjonale signalfordelere.

PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk