Axiocontrol – fremtidsvisende styreteknikk

Axiocontrol – fremtidsvisende styreteknikk

Opplev fremtidens automatisering: Rask, enkel og robust.

Den nye kontrollerserien Axiocontrol er konsekvent utført for maksimal effekt, enkel betjening og bruk i røffe industrielle miljøer. Sammen med Axioline-I/O-systemet fra Phoenix Contact sørger Axiocontrol for maksimal hastighet takket være direkte busstilkobling. Alt etter nødvendig ytelse og funksjonsomfang kan du velge mellom AXC 1050 og AXC 3050.

  • Optimal fleksibilitet i I/O-tilkoblingen – på grunn av integrert lokalbussmaster, PROFINET og Modbus/TCP
  • Meget pålitelig – takket være integrert avbruddsfri strømforsyning eller lagring av de viktigste kontrollerdataene på et Flash-kort
  • Ekstremt robust – på grunn av utmerkede EMC-egenskaper, støttestet hus og dobbel påsnepping på monteringsskinnen
  • Enkel visualisering – via den integrerte nettserveren
  • Alle vanlige IT-protokoller støttes, noe som åpner for mange bruksområder
  • Brukervennlig installering og betjening på grunn av enhetlig design av samtlige Axio-komponenter

Axiocontrol er rask

Rask – på grunn av direkte busstilkobling  

Rask – på grunn av direkte busstilkobling

Sammen med Axioline-I/O-systemet viser Axiocontrol-styringene hva de virkelig er gode for.

På grunn av den direkte tilkoblingen kommuniserer PLS-en og I/O-systemet lynraskt og skaper dermed også styreressurser for enhver anleggsstørrelse. Opptil 63 Axioline-I/O-moduler med de mest forskjellige funksjoner kan plasseres etter hverandre.

For meget raske reaksjoner tilbyr AXC 3050 målefunksjoner og event-tasks som er implementert direkte i maskinvaren. Takket være Push-in-tilkoblingsteknikk kables samtlige AXC-kontrollere og Axioline-I/O-systemer raskt og enkelt.

Axiocontrol er robust

Robust – på grunn av integrert UPS og stabile hus  

Robust – på grunn av integrert UPS og stabile hus

Huset og elektronikken til serien Axiocontrol er optimalisert ene og alene for bruk i røffe industrielle omgivelser. For deg innebærer det følgende: Overalt der sterke vibrasjoner, ekstreme temperaturer eller elektromagnetiske forstyrrelser spiller inn, er kontrollerne Axiocontrol en riktig og pålitelig løsning.

På grunn av den integrerte, avbruddsfrie strømforsyningen i AXC 1050 blir automatiseringen nå enda sikrere, ettersom meldinger om feilen kan opprettes ved behov. AXC 3050 sikrer anleggsprosessene dine ved å lagre alle viktige data på et Flash-kort ved spenningssvikt og øker dermed anleggets tilgjengelighet.

Axiocontrol er enkel

Enkel – på grunn av lett tilgjengelige grensesnitt  

Enkel – på grunn av lett tilgjengelige grensesnitt

Automatisering med Axiocontrol er enkelt. Det starter med at PLS-en og I/O-systemene kobles opp uten bruk av verktøy ved hjelp av Push-in Technology, og strekker seg helt til enkel programmering med programmet PC WORX.

USB-tilkoblingen av AXC 3050 åpner i tillegg for enkel datalogging på utskiftbare medier og oppdatering av firmware eller styreprogrammer.

Ønsker du mer informasjon?

Klikk på knappen nedenfor, og få mer informasjon om Axiocontrol.

PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk