Klemmer til energiteknikk

Segmentere, fordele, måle

Gi energiteknikken en komplett og moulær oppbygging av koblingsanlegget.

Phoenix Contact gir deg et komplett og nyskapende kablingskonsept for individuell og modulær oppbygging av koblingsanlegg for energi. CLIPLINE compete – systemmodulen for energiteknikk.

Dine fordeler

  • Modulær takket være pluggbare og konfeksjonerbare løsninger
  • Sikker testing og måling ved hjelp av patentert, automatisk foranliggende trafokortslutning
  • Enkel håndtering grunnet patentert testpluggsystem
  • Enhetlig systemtilbehør gir reduserte kostnader

Komplett kablingskonsept for oppbygging av koblingsanlegg for energi

Komplett kablingskonsept  

Nyskapende kablingskonsept for koblingsanleggene dine

Fra plugg med automatisk kortslutningsfunksjon for beskyttelsesutstyr, kompakte segmenteringsklemmer med pluggbart segmenteringsfelt og helt til COMBI-klemmer for pluggbar potensialfordeling: Vi har nyskapende produkter for alt du trenger til kablingen.

Det individuelle, enhetlige systemtilbehøret og fritt valg av tilkoblingsteknikk og monteringstype gjør CLIPLINE complete-systemet til en funksjonell systemmodul for energiteknikk.

Testpluggsystem

Testpluggsystem FAME  

Testpluggsystem FAME

FAME er et nyskapende testpluggsystem for alle måle- og testformål innen nettbeskyttelsesteknikk for mellom- og høyspenningskoblingsanlegg. Manuelle testprosesser kan nå foretas automatisk, sikkert og tidsbesparende med det modulære systemet. Det modulære systemet kan enten integreres direkte i automatikkskapveggen eller benyttes som monteringsskinnevariant og tilpasses enhver applikasjon.

Måletrafoskillerekkeklemmer

ME-måletrafoskillerekkeklemmer  

ME-måletrafoskillerekkeklemmer

Med måletrafoskillerekkeklemmene bygger du opp koblingsanleggene både plassbesparende og modulært. I tillegg til skillerekkeklemmene kan også gjennomgangs- og PE-rekkeklemmer med samme profil leveres. Den patenterte kortslutningspluggen gjør arbeidet ekstra praktisk og sikkert: Automatisk kortslutning beskytter måletrafoene mot ødeleggelser.
Prosjekteringsprogrammet CLIP PROJECT støtter deg raskt og ukomplisert ved planlegging og prosjektering av klemmelistene.

Segmenteringsfordelere

Pluggbare fireetasjesrekkeklemmer  

Pluggbare fireetasjesrekkeklemmer

Med fireetasjesrekkeklemmene segmenterer du signalene i styringene og anleggsdelene selv der plassen er meget begrenset. Takket være de forskjellige laskemulighetene innenfor klemlisten samt segmenteringsmulighetene innenfor de prefabrikkerbare firepolede pluggene kan man med dette klemmesystemet sette opp ytterst kompakte, tredimensjonale segmenteringsfordelere.

Pluggbare rekkeklemmer

Pluggbare rekkeklemmer  

Pluggbare rekkeklemmer

Med de pluggbare rekkeklemmene fordeler du energi og signaler i koblingsanlegget helt enkelt. Pluggsystemet COMBI gir en tidsbesparende og modulær oppbygging av applikasjonen. Med nominelle data opptil 41 A og 1000 V har man et unikt pluggsystem for signal- og effektoppkobling. Systemet tåler selv de høyeste vibrasjonspåkjenninger.

Pluggbar komponenttilkobling

Pluggbar komponenttilkobling  

Pluggbar komponenttilkobling

Komponenttilkoblingsklemmene UP 4-CUS… er spesielt utviklet for sikker tilkobling av måletrafoer på beskyttelsesutstyr. Når den patenterte pluggen trekkes ut av utstyret, kortsluttes strømtrafoen automatisk først. I sitt COMBICON-sortiment har Phoenix Contact et stort utvalg med nyskapende kretskorttilkoblingsteknikk for nettopp din komponenttilkobling.

Dreiebrytere

Dreiebrytere  

Dreiebrytere

Produktsortimentet med kompakte dreiebrytere opptil 20 A er designet med koblingssortimentene som er tilgjengelige for bruk innen energiteknikk. Materialer av høy kvalitet gir høy mekanisk og elektrisk levetid. For å identifisere dreiebryterne entydig finnes det skiltholdere med passende festeskilt som kan merkes individuelt.

PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk