Rekkeklemmer til energiteknikk

Segmentere, fordele, tilkoble

Gi energiteknikken en komplett og modulær oppbygging av koblingsanlegget.

Phoenix Contact gir deg et komplett og nyskapende kablingskonsept for individuell og modulær oppbygging av koblingsanlegg for energi. CLIPLINE complete – systemmodulen for energiteknikk.

Dine fordeler

  • Modulær takket være pluggbare og konfeksjonerbare løsninger
  • Sikker testing og måling ved hjelp av patentert, automatisk foranliggende strømtrafokortslutning
  • Patenterte testpluggsystemer gir enkel håndtering
  • Enhetlig systemtilbehør gir reduserte kostnader

Komplett konsept for elektriske tilkoblinger i koblingsanlegg for energi

Komplett kablingskonsept  

Nyskapende kablingskonsept for koblingsanleggene dine

Fra plugg med automatisk kortslutningsfunksjon for beskyttelsesutstyr, kompakte segmenteringsklemmer med pluggbart segmenteringsfelt og helt til COMBI-rekkeklemmer for pluggbar potensialfordeling, vi har nyskapende produkter for alt du trenger til kablingen.

Det individuelle, enhetlige systemtilbehøret og fritt valg av tilkoblingsteknikk og monteringstype gjør CLIPLINE complete-systemet til en funksjonell systemmodul for koblingsanlegg innen energiteknikk.

Testpluggsystem

Testpluggsystem FAME  

Testpluggsystem FAME

FAME er det innovative og modulære testpluggsystemet som du bruker for å koble til alle beskyttelsesreleer til mellom- og høyspenning for testing, og det både raskt og sikkert. FAME passer til alle beskyttelsesreleer og kan, avhengig av variant,monteres i automatikkskapveggen, på monteringsskinnen eller på et 19"-stativ.

Med våre koblingsskjemaer for de predefinerte VDE-testapplikasjonene kan du i tillegg både raskt og enkelt bestemme den allerede ferdig konfigurerte varianten av FAME-testpluggsystemet for dette bruksområdet.

Måletrafoskillerekkeklemmer

ME-måletrafoskillerekkeklemmer  

ME-måletrafoskillerekkeklemmer

Med måletrafoskillerekkeklemmene bygger du opp koblingsanleggene både plassbesparende og modulært. I tillegg til skilleklemmene finnnes også gjennomgangs- og PE-rekkeklemmer med samme profil. Den patenterte kortslutningspluggen gjør arbeidet ekstra praktisk og sikkert: Automatisk kortslutning beskytter strømtrafoene mot ødeleggelser.
Prosjekteringsprogrammet PROJECT COMPLETE hjelper deg ved planlegging og prosjektering av koblingslistene.

Segmenteringsfordelere

Pluggbare fireetasjesrekkeklemmer  

Pluggbare fireetasjesrekkeklemmer

Ved hjelp av fireetasjesrekkeklemmene segmenterer du potensialer, styre-, melde- og målesignaler selv der plassen er begrenset. Takket være de forskjellige laskemulighetene innenfor koblingslisten samt segmenteringsmulighetene innenfor de prefabrikkerbare firepolede pluggene kan man med dette klemmesystemet sette opp ytterst kompakte, tredimensjonale segmenteringsfordelere.

Pluggbare rekkeklemmer

Pluggbare rekkeklemmer  

Pluggbare rekkeklemmer

Med de pluggbare rekkeklemmene fordeler du styre- og signalspenning i koblingsanlegget helt enkelt. Pluggsystemet COMBI gir en tidsbesparende og modulær oppbygging av applikasjonen. Med nominelle data opptil 41 A og 1000 V har man et unikt pluggsystem for signalkabling, for eksempel ringledninger. Systemet tåler selv høye vibrasjonspåkjenninger.

Pluggbar komponenttilkobling

Pluggbar komponenttilkobling  

Pluggbar komponenttilkobling

Komponenttilkoblingsklemmene UP 4-… er spesielt utviklet for sikker tilkobling av omformere på beskyttelsesutstyr. Når den patenterte pluggen trekkes ut av utstyret, kortsluttes strømtrafoen automatisk først. I sitt COMBICON-sortiment har Phoenix Contact et stort utvalg med nyskapende kretskorttilkoblingsteknikk for nettopp din komponenttilkobling.

PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00