Alt som trengs for optimale automatikkskap

Alt som trengs for optimale automatikkskap

Som kompetent kontaktpartner for alt som har med installering å gjøre, tilbyr Phoenix Contact samtlige produkter for et perfekt oppsatt automatikkskap fra en og samme leverandør.

Et perfekt oppbygget automatikkskap er ikke bare ditt ansikt utad mot kunden. Monteringsmateriell som er velegnet sparer verdifull plass, optimalt lederstrekk reduserer kablingstiden, og smart tilbehør gjør monteringen og kablingen rask og praktisk.

En oversikt over vår portefølje for automatikkskap

Vi tilbyr alt fra en og samme leverandør: Fra strekking inn i automatikkskapet med rasjonell kabelstrekk, nipler, kabelbeskyttelsessystemer og -kanaler og helt til de aller minste komponentene som kabelstrips og -merker. Nøyaktige funksjoner og optimal kvalitet er vårt krav, og det ned til hver minste detalj.

Sett opp koblingsanlegg og -skap med egnede monteringsanordninger og spar både plass og tid. Monteringsskinner og endeholdere sørger for at elektriske forbindelseselementer og komponenter er godt festet inne i automatikkskapet.

Ved hjelp av monteringstilbehør utnyttes den allerede knappe plassen til det fulle ut i hver eneste vinkel, samtidig som tildekningsprofiler gir pålitelig berøringsbeskyttelse.

Sørg for orden i automatikkskapet. Med det innovative kabelstrekksystemet CGS bygger du opp en tidsbesparende og vedlikeholdsvennlig forbindelse til automatikkskapdøren.

Det store spekteret med kabelkanaler gjør installeringen av kabler i automatikkskapet både strukturert og fleksibel. Spiler som kan fjernes uten bruk av verktøy, forenkler monteringen. Kabelbeskyttelsesslanger har som formål å beskytte kablene og lederne når de strekkes inn i automatikkskapet.

Med kabelstrekksystemet CES modular fører du kabler plassbesparende, oversiktlig og systematisk inn i automatikkskapet. Via kabelhylser som kan kombineres fleksibelt, monterer eller skifter du raskt ut både konfeksjonerte og ikke-konfeksjonerte ledninger.

Med CES Multigates kan du føre opptil 37 unkonfeksjonerte kabler avbruddsfritt inn i automatikkskapet via kun en eneste membranplate. Konushylsene i forskjellige størrelser skjæres ut ved behov.

Potensialfordelere forenkler oppdelingen av styre- eller driftsspenning. Det forskjellige antallet potensialnivåer samt tilkoblingsklemmer åpner for fleksibel bruk.

De kompakte fordelerblokkene PTFIX monteres fleksibelt på kort tid, er klare til bruk umiddelbart og kan utvides etter ønske. Dermed kan du fordele forskjellige potensialer i skapet både oversiktlig og plassbesparende. Den EMC-godkjente skjermingen av ømfintlige analogsignaler ivaretas enkelt og sikkert ved hjelp av produktene våre.

De nye EO-stikkontaktene med forskjellige pluggeometrier er designet for internasjonal bruk i automatikkskap og innen anleggsteknikk.

Ekstra funksjoner som lysindikatorer, brytere, sikringer og vernebrytere utvider bruksmulighetene. Du finner garantert en optimal stikkontakt til automatikkskapet ditt i vårt store produktsortiment.

PLD-automatikkskaplamper sørger for optimal belysning av automatikkskapet, også på det nederste området, og er meget raske å installere, helt uten bruk av verktøy.

Velg den lampen som passer dine behov best, fra to ytelsesklasser og en meget fleksibel produktportefølje.

Til våre produkter

Via lenkene nedenfor kommer du direkte til produktområdet vårt.

PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00

Service