Industrie 4.0 – samarbeid og prosjekter

Industrie 4.0 – samarbeid og prosjekter

Phoenix Contact bidrar til mestring av digitaliseringens mange utfordringer.

Phoenix Contact er engasjert i samarbeid og forskningsprosjekter rundt temaet Industrie 4.0. Med dette viser vi hva Industrie 4.0 innebærer i praksis. For det er ikke til å komme fra at digitalisering av produksjonen gir mange fordeler allerede i dag.

Smart Engineering and Production 4.0

Konsekvent, automatisert prosess i teknologinettverket  

Smart Engineering and Production 4.0

Bruk av en enhetlig digital beskrivelse danner selve grunnlaget for morgendagens intelligente produksjon.

Teknologinettverket til Eplan, Rittal og Phoenix Contact presenterer den konsekvente, automatiserte prosessen fra digital artikkel og engineering og helt til produksjon.

Plattform Industrie 4.0

Plattform Industrie 4.0 logo

Fellesprosjektet til de tyske økonomiorganisasjonene BITKOM, VDMA og ZVEI omsetter fremtidsprosjektet Industri 4.0 fra forbundsregjeringen.

Så langt har 80 forskjellige organisasjoner og dermed flere enn 7000 bedrifter gått sammen til et av verdens største nettverk.

It‘s OWL – Intelligente Technische Systeme Ostwestfalen Lippe

It‘s OWL logo

I teknologinettverket utarbeider globalt ledende teknologiaktører fra områdene maskinteknikk, elektro- og elektronikkindustrien samt bilindustrien konkrete prosjekter sammen med regionale forskningsinstitutter.

Utstillingsvindu Route OWL 4.0 - vi utformer MORGENDAGEN

Utstillingsvindu Route OWL 4.0  

Utstillingsvindu Route OWL 4.0

Industrie 4.0 i Ostwestfalen Lippe blir synlig i spesifikke utstillinger, utstillingsvinduene 4.0.

Oppsummert får man en "route" gjennom hele OWL, eksemplene fra digitaliseringen viser blant annet individuell fremstilling av skilleforsterkere i seriestørrelse 1 hos Phoenix Contact.

CENTRUM INDUSTRIAL IT (CIIT)

CENTRUM INDUSTRIAL IT (CIIT) i Lemgo  

CENTRUM INDUSTRIAL IT (CIIT) i Lemgo

Forsknings- og utviklingssenteret CENTRUM INDUSTRIAL IT (CIIT) er verdens første Science-to-Business-Center på området industriell automasjon.

Under ett og samme tak arbeider og forsker over 350 eksperter fra forskjellige bedrifter og institutter på bruk av informasjons- og kommunikasjonsteknologier i tekniske systemer. I felles forskningsprosjekter, innenfor rammen av anvendt grunnforskning, utvikles det ved CIIT teknologier for fremtidens fabrikk. CIIT er dermed samtidig produksjonssted og boltringsplass for ideer rundt IT-basert automatiseringsteknikk i teknologiens tidsalder.

SmartFactoryOWL – fremtidens fabrikk

SmartFactoryOWL – fremtidens fabrikk  

SmartFactoryOWL – fremtidens fabrikk

Initiativet til Fraunhofer IOSB-INA og høyskolen OWL viser i Smart Factory bruksorientert forskning på området intelligent automasjon.

Digitaliseringens praktiske fordeler viser seg i reelle IT- og produksjonsomgivelser.

Teknologi-initiativ SmartFactory KL

SmartFactory-KL / C. Arnoldi  

SmartFactory KL

Morgendagens intelligente fabrikk i tyske Kaiserslautern er komplett modulært.

Med standardiserte grensesnitt og moderne informasjonsteknologi åpner den for en høyst fleksibel produksjon etter mottoet "Plug-and-Produce", og fører dermed konseptet bak Industrie 4.0 ut i praksis.

PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk