Omformer og nettforsyning

Omformer og nettforsyning

Forsyning i henhold til standard

Med komplette løsninger for forsyningsstyring reagerer du fleksibelt på hendelser i nettet.

Tilbake til Vindanlegg

Kategorier

Forsyningen av generert energi i nettet underligger i dag betydelig strengere krav enn for bare få år siden. For å opprettholde nettets stabilitet har nesten alle land skjerpet direktivene for nettforsyning. Derfor trenger alle vindanlegg henholdsvis hver vindpark en egen forsyningsstyring.

Phoenix Contact tilbyr komplette løsninger for forsyningsstyring og nettovervåking slik at du kan imøtekomme disse kravene med anlegg som er i henhold til standard.

Dine fordeler

  • Pålitelig tilkobling av effektelektronikk med løsninger for alle tverrsnitt
  • Servicevennlig anleggsbeskyttelse takket være funksjon for fjernopphenting
  • Forsyning i henhold til standarder med løsninger for forsyningsstyring

Tilkoblingsteknikk

Tilkoblingsteknikk fra Phoenix Contact  

Tilkoblingsteknikk for nettopp din anleggsstørrelse

På grunn av elektromagnetisk kompatibilitet må det for omformeren tas hensyn til økte krav til data- og signalkommunikasjon.

I tillegg må kretskorttilkoblingsteknikken være konstruert tilsvarende, og strøm opptil 125 A må kunne overføres.

Uansett hvilken anleggsstørrelse du ønsker eller hvilke lokale direktiver som må følges vil du her alltid finne et velegnet teknisk system.

Beskyttelse og distribusjon

Komponenter for beskyttelse mot lynnedslag  

Pålitelig beskyttelse mot skader som følge av lynnedslag

Vindanlegg har en plassering som gjør dem spesielt utsatt for lynnedslag.

Med POWERTRAB tilbyr Phoenix Contact en ekstremt robust høyytelseslynavleder av type 1 som beskytter anlegget pålitelig mot overspenning.

For rask og enkel distribusjon av sterk strøm i det elektroniske systemet vil du i sortimentet til CLIPLINE complete finne en velegnet løsning for alle typer krav.

Nettforsyning

Trafohus ved foten til et vindanlegg  

Komplette løsninger for nettforsyning

Fra retrofit til nybygg: Med komplette løsninger fra Phoenix Contact for nettforsyning implementerer du lokale direktiver i henhold til standard, og først og fremst meget effektivt, for vindanlegget ditt.

Som eksempel danner strømtransformatorene PACT RCP selve hjertet i tidsbesparende retrofitløsninger for alt som har med datainnsamling ved nettforsyningen å gjøre.

Forsyning av energi i henhold til standarder, til enhver tid

I dag har vindanlegg også som oppgave å motvirke svingninger i nettet og dermed øke nettstabiliteten. De må imøtekomme bestemte nettilkoblingsbetingelser, i Tyskland fremgår disse som eksempel av VDE-AR-N 4105. Og de må ha en nett- og anleggsbeskyttelse som samler inn nettets tilstandsverdier og som eventuelt foretar nødutkobling etter en fastsatt fremgangsmåte.

I samsvar med disse kravene må driften av vindanlegget være konstant sikret, samtidig som nettet må overvåkes kontinuerlig. Med løsninger for forsyningsstyring fra Phoenix Contact overvåker du forsyningsnettet kontinuerlig, og anleggets kontroller kan reagere på hendelser i nettet.

Løsning for nettforsyning i henhold til standard

Med løsninger for forsyningsstyring fra Phoenix Contact reagerer du fleksibelt på hendelser i nettet.

PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk