Avløpsvannbehandling

Avløpsvannbehandling

Din applikasjon bestemmer løsningen

Velg helhetlige løsninger som gir effektiv bruk av energien og en sikker behandling av avløpsvann.

Tilbake til Bruksområder og løsninger

Kategorier

 • Regulering av tilstrømning
  Regulering av tilstrømning

  Phoenix Contact tilbyr styreløsninger for regnavlastningssystemer og avløpspumper samt funksjonsblokker og komponenter for motormanagement.

 • Mekanisk forhåndsrensing
  Mekanisk forhåndsrensing

  Styre- og kommunikasjonsløsninger fra Phoenix Contact sørger for et friksjonsfritt forløp av den mekaniske forhåndsrensingen.

 • Biologisk rensing
  Biologisk rensing

  Funksjonsblokker, energimåleutstyr, nettverkskomponenter og styreteknikk fra Phoenix Contact bidrar til en effektiv biologisk rensing.

 • Klaringsprosess
  Pålitelig anleggsdrift

  Phoenix Contact tilbyr løsninger for avbruddsfri drift og kabelfri datakommunikasjon for anleggskomponenter som er i bevegelse eller som er vanskelig tilgjengelig.

 • Slambehandling
  Slambehandling

  Phoenix Contact tilbyr en stor portefølje med løsninger for slambehandling, fra innsamling av energidata og helt til lagring og evaluering av driftsdata.

 • Prosessbibliotek for vannbehandling

  Med prosessbiblioteket Waterworx tilbyr Phoenix Contact et programvarebibliotek som er tilpasset behovene innen vann- og avløpsvannbehandling.

 • Predictive Maintenance for pumper og motorer
  Predictive Maintenance

  Med PumpMonitor fra Phoenix Contact får du en automatikkskapløsning for Predictive Maintenance av anlegget ditt.

De kommunale renseanleggene for avløp har de siste årene opplevd store endringer: Mens det tidligere var lovbestemmelser for bransjen som la føringene, må operatørene i dag i tillegg håndtere nye utfordringer. Noen av dem er den demografiske endringen, konsekvensene av klimaendringene, saneringsbehovet og håndteringen av mikroskopiske, skadelige stoffer og en effektiv bruk av ressurser og energier.

Utover dette oppstår nye rensemetoder som blant annet bruk av kavitasjon mot hormonrester og bruk av avløpsvannets varme på veien mot renseanlegget. Som mangeårig samarbeidspartner innen vannbehandling står vi sammen med deg om å møte disse utfordringene.

Oversikt: Avløpsvannbehandling

Oversikt: Avløpsvannbehandling

Pålitelige løsninger for behandling av avløpsvann, fra automatiseringsteknikk, regulering av tilstrømning og helt til løsninger med effektiv energibruk innen slambehandling

PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk