Waterworx – prosessbiblioteket for vannbehandling

Oversikt

Programvarebibliotek Waterworx  

Programvarebibliotek Waterworx

  • Med Waterworx tilbyr Phoenix Contact et bransjespesifikt bibliotek for prosessautomasjon innen behandling av drikkevann og rensing av avløpsvann.
  • Reduser engineeringkostnadene ved programmeringen ved hjelp av prefabrikkerte funksjonsblokker for måle-, styre- og reguleringsteknikk.
  • Prosessbiblioteket videreutvikles kontinuerlig for å imøtekomme aktuelle og fremtidige teknologier.

Anvendelse

SCADA-visualisering i kontrollrommet  

Løsninger for en helhetlig prosessoversikt

Teknologi og metoder innen vannbehandling videreutvikles og tilpasses kontinuerlig. På grunn av endrede rammebetingelser underligger prosessanlegg en kontinuerlig endringsprosess.

Det krever optimalisering og tilpasning av eksisterende anlegg for å skape en best mulig forsyning og økonomisk effektiv drift. Med moderne og effektive løsninger står du rustet for disse endringene.

Løsning

Løsninger for vannbehandling, fra feltnivå til styrenivå  

Helhetlige konsepter fra felt- til SCADA-nivået

Waterworx – prosessbiblioteket for vannbehandling åpner for en effektiv Engineering av anleggene dine ved hjelp av forhåndsprogrammerte funksjonsblokker. Biblioteket består av basisfunksjon for de mest enkle typer bruk og komplekse driv-, ventil- og målemoduler og helt til blokker for tilknytning til et SCADA-system.

Mange forskjellige teknologier som PROFIBUS, PROFINET og Modbus gjør at brukeren kan implementere både eksisterende og nytt feltutstyr i det komplette systemet, helt uten problemer. På grunn av det tette samarbeidet med produsenter av bransjetypisk feltutstyr innen vannbehandling får brukeren en testet og effektiv integrering av feltutstyret.

Antall tilknytningsmuligheter øker i takt med den kontinuerlige videreutviklingen av prosessbiblioteket Waterworx.

Dine fordeler

  • Ferdige funksjonsblokker holder Engineering-kostnadene ved programmeringen nede
  • Enkel måling, styring og regulering av anleggsprosesser med standardiserte programvaremoduler
  • Sikker overføring av prosessdata ved hjelp av alle vanlige fjernkommunikasjonstyper som mobilradionett, offentlige nett, trådløse og kabelbaserte systemer
  • Sikker fjernkommunikasjon via standardiserte protokoller som IEC 60870-5-101,-104 og ODP

PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00
Referrer:

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk