Referanser

Referanser automatikkskapbygging

Kompetent kontaktperson

Din samarbeidspartner innen automatikkskapbygging.

Referansene som er angitt her, viser det store spekteret med løsningsmuligheter med COMPLETE line i velkjente foretak. Phoenix Contact er din kompetente partner med ekspertkunnskap på samtlige krav som stilles innen produksjon av automatikkskap.

Fremstilling av automatikkskap innen drikkevareindustrien: Økonomisk effektivt også ved seriestørrelse 1

Produksjon av automatikkskap hos Krones AG

Krones optimaliserer produksjonen av automatikkskap ved hjelp av ClipX-konseptet

Som globalt agerende produsent av tappe- og emballeringsanlegg optimaliserer Krones AG ikke bare løsningene sine kontinuerlig, men også produksjonsprosessene.

Konseptet til Phoenix Contact bidrar til at det stadig økende antallet automatikkskap kan produseres raskt, feilfritt og økonomisk effektivt i stykktall 1.

W. Althaus AG automatiserer koblingslistmerkingen: Høy effektivitet og kvalitet

Automatisk merking hos W. Althaus AG  

Lasercelle for automatisk merking av rekkeklemmer.

Som Full Service Specialist for industriell automasjon tilbyr W. Althaus AG også automatikkskapbygging. I tillegg til den egne maskinen for montering av utstyr på klemmer, Athex, bidrar en merkeløsning fra Phoenix Contact til å øke produktiviteten.

Systemet ClipX.TerminalMarking er en første løsningstilnærming for effektiv, sømløs automatisert merking. Til dette formålet utstyres et utvalgt produktsortiment med rekkeklemmer fra den egne porteføljen med spesielt merkematerial allerede før monteringen. Komponentene kan merkes rett før de skal monteres på monteringsskinnen.

Ved den teknologiske merkeløsningen benyttes en lasermerker. På grunn av kombinasjonen av material og teknikk er trykkmetoden både kontrastrik og nøyaktig. Med hensyn til de mange forskjellige bruksområdene har den vist seg å være like holdbar som andre material-teknologi-forbindelser. Dette gir en sømløst automatisert produksjonsprosess.

Sikkerhet for skinnegående trafikk: Pålitelig dataoverføring forutsetter feilfrie kontakter

Sikkerhet for skinnegående trafikk  

Diagnostikksystemer fra Voestalpine sørger for sikker og feilfri skinnegående trafikk

Sammenlignet med andre transportmidler, er skinnegående trafikk det sikreste. Det bidrar også Voestalpine Signaling Siershahn GmbH til – bedriften er spesialisert på driftssikkerhet og vedlikehold for jernbanen.

For at sikkerhetssystemene på skinneanleggene skal kunne installeres på kort tid og data kan overføres pålitelig til evalueringssystemene, benytter bedriften push-in-innstikksteknikk fra Phoenix Contact.

For alle elektriske oppføringer og helt til driftsklare anlegg benytter Voestalpine konsekvent prefabrikkerte ledere med endehylse. Ledere som er forbehandlet på denne måten kan kables med push-in-tilkoblingene fra Phoenix Contact, takket være minimale innstikkskrefter, på nominelle tverrsnitt ned til 0,34 mm², enkelt og uten bruk av verktøy.

Push-in-rekkeklemmer sparer tid og plass når heiser skal konstrueres

Skreddersydde heiser  

Heisprodusent Osma produserer skreddersydde heiser

Designobjekt, visittkort, eyecatcher – en heis må i dag yte adskillig mer enn bare å transportere personer eller last pålitelig.

Disse estetiske funksjonene betyr likevel på ingen måte at de tekniske funksjonene forsvinner i bakgrunnen. Fordi det blir stadig mindre plass til det elektrotekniske systemet, har heisprodusenten OSMA valgt de kompakte push-in-rekkeklemmene fra Phoenix Contact.

Bruk av systemkabling på en av verdens lengste hengebroer

Osman-Gazi-broen i Istanbul  

Osman-Gazi-broen, en av verdens lengste hengebroer

Rundt 50 kilometer sørøst for Istanbul ble en av verdens lengste hengebroer, Osman-Gazi-broen, bygget over Izmitbukten.

Systemkabling og pluggbare push-in-etasjeklemmer fra Phoenix Contact sørger for at kontrollerens utallige I/O-moduler kobles til feltkablingen raskt og helt feilfritt. Kun ved å redusere installeringstiden betraktelig er det mulig å overholde den stramme tidsplanen.

PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk