Effektive planleggingsprosesser

Effektive planleggingsprosesser

Effektiv planlegging av automatikkskap

Spar tid gjennom hele Engineering-prosessen.

Spar tid gjennom hele Engineering-prosessen ved hjelp av vår sømløse programvarestøtte.  Dra nytte av et omfattende tilbud som strekker seg fra digitale artikkeldata og helt til profesjonelle skyløsninger. Sortimentet suppleres med det intuitive planleggings- og merkeprogrammet PROJECT complete samt de mest forskjellige konfiguratorer.

Fra planlegging og helt til ferdig automatikkskap

Effektiv planlegging med PROJECT complete  

Effektiv planlegging med PROJECT complete

Intuitiv prosjektering, intelligente funksjoner og brukergrensesnitt som kan tilpasses individuelt: Planleggings- og merkeprogrammet PROJECT complete er en nyskapende løsning for enkel planlegging av koblingslister og ukomplisert utforming av tilhørende merker.

Fra overføring av dataene fra el-planleggingen og helt til levering av ferdige produkter, programvaren gir deg individuell og praktisk støtte i prosessen.

Konsekvent digitalt beskrevne artikler

Digitalt beskrevne artikler  

Digitalt beskrevne artikler danner selve grunnlaget for optimaliserte prosesser

Konsekvent digitalt beskrevne artikler samt standardiserte data- og systemgrensesnitt danner selve grunnlaget for optimaliserte prosesser innen automatikkskapbygging.

Enhetlig digital artikkelbeskrivelse støtter Engineeringen, installeringen, produksjonen og vedlikeholdet. Alle driftstilstander er dermed kjent til enhver tid, og visualiseringen av disse forenkler planleggingen, analysen og driften. Utover dette er digitale artikkeldata nødvendig for å kunne produsere individuelle produkter til priser som er egnet på markedet. Samtlige COMPLETE line-artikler er digital beskrevet og har standardiserte produktdata som for eksempel ETIM, eCl@ss eller UNSPSC-data. Du finner samtlige digitale artikkeldata direkte på produktet.

Alltid riktig produktvalg

Individuell konfigurering av produkter  

Konfigurer produktene våre slik at de er helt tilpasset dine behov

Våre konfiguratorer er ment som en hjelp til å finne riktig produkt og dermed riktig løsning for nettopp dine behov og bruksområder.

Takket være enkle filtermenyer, produktgjengivelser i 2D og 3D samt lettforståelig brukergrensesnitt konfigurerer du skreddersydde løsninger i kun få trinn – helt perfekt.

  • Praktisk konfigurering: Til en individuell løsning med kun få trinn
  • Lettforståelig betjening: Du trekker komponentene til ønsket posisjon helt enkelt med Drag-and-Drop
  • Brukervennlig visualisering: Sanntidsvisning av konfigurasjonen din i 3D
  • Enkel planlegging: Du laster ned 2D- og 3D-data, og importerer dem til CAD-programmet ditt

Profesjonelle skyløsninger

Nettorganisering av produksjon og utvikling ved hjelp av PROFICLOUD  

Nettorganiser verden ved hjelp av PROFICLOUD

Den tiltagende digitaliseringen forutsetter at dataanalyser integreres i bedriftens prosesser.

Med Proficloud fra Phoenix Contact får du helhetlige skyløsninger som er tilpasset behovene dine. Du kan nettorganisere produksjonen og utviklingen over hele verden, uavhengig av bedriftsgrenser. Med Proficloud samler du inn maskin- og anleggsdata fra hele verden, og kombinerer store datamengder fra forskjellige kilder. Med utgangspunkt i moderne dataanalyser treffer du avgjørelser på solid grunnlag, avleder prediksjoner og forbedrer den operative prosesstyringen din.

PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00