Modulvekselrettere

Modulvekselrettere

Installering helt enkelt

Med tilkoblingssystemet kobler du til modulvekselretterne sømløst på AC- og DC-siden.

Modulvekselrettere monteres direkte på solcellemodulene. Skygger eller andre faktorer som kan redusere effekten påvirker dermed ikke andre moduler lenger. Det innebærer betydelig større effektivitet.

Kompliserte koblinger av modulene er ikke lenger nødvendig. Leter du etter en universell tilkoblingsteknologi som er enkel å installere, til din modulvekselretter? Tilkoblingssystemet for modulvekselrettere fra Phoenix Contact er utviklet spesielt for å imøtekomme behovene dine. Den kan tilpasses etter behov, noe som gir en brukervennlig installering på stedet via Plug-and-Play.

Dine fordeler

  • Trepolet, kodet plugghode (polaritetsbeskyttelse)
  • Optimal pålitelighet grunnet SUNCLIX-kontakter
  • Modulvekselrettere med 500 W utgangseffekt kan benyttes
  • Sømløst tilkoblingssystem for modulvekselretterens AC- og DC-side

Komponenttilkobling

Mikroinverterer i applikasjonen  

Optimal ytelse på modulnivå takket være modulvekselrettere

Med SUNCLIX DC-pluggforbindere som komponentplugger for modulvekselrettere eller for feltkonfeksjonering oppnår du høy ytelse og optimal kvalitet også på modulsiden.

AC-forbindelsesteknikk

AC-tilkoblingsteknikk for mikroinverterer  

AC-Y-fordeler spesielt for bruk av modulvekselrettere

AC-Y-forbinderen består av to 3-polede kontakter som kobles polforvekslingssikkert til hverandre via hovedledningen (Trunk Line).

I tillegg til opptaket av Trunk Line har koblingssiden også opptaket av Drop-Line, som fungerer som forbindelse til vekselretteren.

Nettilkobling

Nettilkobling for mikroinverterer i applikasjonen  

Nettilkoblingsplugg muliggjør strømforsyning til nettet

Nettilkoblingspluggene danner bindeleddet mellom solenergisystemet og nettet.

Avhengig av systemets oppbygging kan tilkobling til nettet foretas via AC-Y-forbinderens plugg eller koblingssiden. Den åpne lederenden legges enten i en fordelerboks eller føres til hovedforsyningsboksen via en kabelmuffe.

Tilkobling av modulvekselrettere

Ved bruk av modulvekselrettere kjører hver enkelt modul alltid i det optimale arbeidspunktet, uansett om den tidvis er delvis skygget eller ikke.

Sammenlignet med utforminger med streng-vekselrettere er en effektivitetsøkning opptil 20 % mulig ved å benytte modulvekselrettere. Med pluggsystemet fra Phoenix Contact kobler du til modulvekselretterne på AC- og DC-siden.

Tilkoblingsteknikk for modulvekselretter

Sømløs tilkoblingsteknikk for AC- og DC-siden til modulvekselrettere

PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk