Administrering av forsyning

Administrering av forsyning

For stabile strømnett

Implementer en pålitelig administrering av forsyningen – med kun minimalt arbeid for engineering.

Også desentrale solenergianlegg må gi sitt bidrag til høy nettstabilitet. I sine betingelser for nettilkobling av solenergianlegg spesifiserer ansvarlige nettoperatører områdene som må overholdes for nettfrekvens og -spenning samt reaktiv effekt. For å kontrollere disse registrerer reguleringer for anlegg som genererer energi, tilkoblet spenning og reaktiv effekt på nettilkoblingspunktene.

Med dette som utgangspunkt fastsettes respektive reguleringsverdier for vekselretterne. Maskin- og programvare fra Phoenix Contact sørger for at arbeidet i forbindelse med engineering for regulering av forsyningen holder seg på et lavt nivå.

Dine fordeler

  • Nettoperatørspesifikk regulering for anlegg som genererer energi
  • Vis energidata på enheten med enkle tastetrykk
  • Individuell langtidsarkivering takket være ytelsessterk databaseteknologi
  • Fleksibel dataanalyse og -evaluering gir skreddersydd reporting

Forsyningsregulering

Kontroller som forsyningsregulering i applikasjonen  

Småkontrollere for optimal regulering av forsyningen

Selve hjertet i reguleringen for anlegg som genererer energi utgjør Inline-kontrollerne i ytelsesklassen 100, som programmeres etter IEC 61131.

For småkontrollerne finnes det en stor portefølje med tilleggsmoduler. Parkoperatører kan tilpasse løsningen optimalt i henhold til kravene for de forskjellige solenergianleggene.

Nettintegrering

Energimåleutstyr i applikasjonen  

Energimåleutstyr registrerer viktige verdier i et solenergianlegg

Med det nettverksegnede energimåleutstyret overvåker du elektriske verdier sentralt og på stedet. Alle relevante verdier i solenergianlegget kan samles via en småkontroller og protokollføres i en SQL-database.

Med energimåleutstyret fra Phoenix Contact får du en velegnet løsning for optimal nettintegrering av ditt solenergianlegg.

Driftsstyring

Grensesnitt til driftsstyring av solenergianlegg  

Grafisk visning av programvare for datastyring

Phoenix Contact tilbyr programvare for datastyring for innsamling, arkivering og evaluering av direkte eller beregnede driftsdata, og det helt produsentnøytralt.

Den grafiske visningen med trender og protokollføringen av utvalgte parametere gir en effektiv og omfattende driftsstyring av solenergianlegg.

Regulering av forsyning for stabile strømnett

I tillegg til tilkoblingen til administreringen for forsyning hos nettoperatøren, utgjør den individuelle reguleringen av reaktiv effekt en stor utfordring.

Nettparameterene på nettilkoblingspunktet registreres via måleutstyr og videreformidels til en sentral regulering for anlegg som genererer energi. Deretter sendes verdiene som er beregnet av reguleringen for reaktiv effekt, til vekselretterne som er installert i anlegget.

Administrering av forsyning for PV-anlegg

Pålitelig regulering av forsyningen takket være intelligente automatiseringskomponenter fra Phoenix Contact

PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk