Solenergi

Solenergi

Optimalisere produktiviteten

Skap energiforsyning som varer – med solens kraft og Phoenix Contact.

Tilbake til Energi

Kategorier

 • Bruksområder og løsninger
  Bruksområder og løsninger

  Phoenix Contact er kompetent leverandør av løsninger på området solenergi – sammen med oss skaper du en økonomisk effektiv energiforsyning.

 • Produkter
  Produkter

  Phoenix Contact tilbyr nyskapende løsninger og produkter for alt som har med fotovoltaisk generering av strøm å gjøre.

 • Referanser
  Referanser

  Oppdag flere imponerende løsninger for innbringende generering av energi fra solkraft.

 • Service og support
  Service og support

  Tjenesteytelser fra Phoenix Contact innebærer profesjonell hjelp i samtlige faser, det være seg ved drift, planlegging, produksjon eller vedlikehold av PV-anleggene dine.

Stephan Volgmann, industristyring

"Ved energiforsyningen på global basis spiller strøm fra solenergianlegg allerede nå en betydelig rolle og vil i fremtiden dekke en andel på opptil 30 % av det totale behovet. Grunnen til denne suksesshistorien er at systemkostnadene stadig synker, at automatiseringsgraden stadig stiger og at store solcelleanlegg i stadig større grad standardiseres. Det åpner for en pålitelig og effektiv drift også ved ekstreme miljøforhold.

Allerede i mange år har Phoenix Contact vært komplettleverandør av løsninger og produkter på området solenergi – sammen med oss kan du skape en miljøbevisst og økonomisk effektiv energiforsyning."

Stephan Volgmann, industristyring

PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk