Fjernvedlikehold via offentlig telefonnett

Fjernvedlikehold via offentlig telefonnett

Rask og enkel

Det offentligee telefonnettet er utbygd i en slik grad at det er tilgjengelig i tilnærmet alle verdens land.

For å oppnå midlertidig fjerntilgang til maskiner og anlegg som ligger langt unna tilbyr Phoenix Contact analoge modemer. Det innebærer at fjernvedlikehold blir meget enkelt i form av oppkalling, og det helt ut til de mest fjerntliggende områder på kloden. Den analoge telefoninfrastrukturen muliggjør bruk av bredbånds ADSL-teknologi. Den forbinder industrielle Ethernet- eller RS-232-enheter til Internett via DSL-telefonlinje. Via en høyhastighets-Internettforbindelse når du enkeltmaskiner, anlegg og komplekse Ethernet-nettverk over hele verden.

Dine fordeler

  • Den integrerte Annex A/B/J-omkoblingen gir rask oppstart på stedet, uten omstendelig avklaring av leverandørinformasjon.
  • Bruk som DSL-modem eller DSL-ruter stilles helt enkelt inn i Web-based Management
  • Automatisk signaltilpasning fra DSL til LAN
  • Integrerte funksjoner som brannmur, VPN, NAT

ADSL-ruter for bruk over hele verden

ADSL-bredbåndsruterne åpner for høyhastighetstilknytning av industrielle Ethernet- og RS-232-enheter til Internett og støtter alle vanlige ADSL-standarder.

På grunn av den integrerte Annex-A/B/J-omkoblingen kan enhetene helt enkelt tilpasses kravene fra lokale telekommunikasjonsleverandører. Ved bruk som modem fungerer enheten som enkel omformer fra DSL til LAN. En egen, etterkoblet ruter overtar deretter ruter- og brannmurfunksjonen. Ved bruk som ruter, derimot, overtar enheten disse funksjonene selv, en separat ruter er derfor ikke nødvendig.

ADSL-ruter/modem  

ADSL-ruter/modem - en type som ikke bare er konstruert for industriell bruk, men for fleksibel bruk over hele verden.

PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk