Fjernstyring/fjernvedlikehold

Fjernstyring/fjernvedlikehold

Oversikt over maskiner og anlegg

Få tilgang til desentrale anlegg over hele verden – med nyskapende konsepter fra Phoenix Contact.

Tilbake til Løsninger

Kategorier

  • Radiosignaler
    Mobilradio

    Via mobilradionettet har du tilgang til maskinene og anleggene dine - hele tiden og overalt.

  • Radiosignalsystemer
    Radiosignalsystemer

    Ved hjelp av radiosignalsystemer kan du samle inn måledata og systeminformasjon enkelt fra områder som er vanskelig tilgjengelige eller som ligger langt unna, og overføre dem til sentrale punkter.

Industriell datakommunikasjon gir utallige muligheter til å knytte desentrale stasjoner pålitelig til kontrollrommet. Forskjellige overføringsveier åpner for videreføring av store datamengder også over større avstander.

Fjerntilgang og kontinuerlig prosessdataovervåking gir reduserte kostnader og vedlikehold som kan planlegges. Finn en god overføringsløsning for nettopp ditt behov – Phoenix Contact hjelper deg med en egnet løsning for alle tilfeller.

Valgkriterier – en velegnet løsning for din fjernkommunikasjon

En velegnet løsning for din fjernkommunikasjon – Phoenix Contact

En velegnet løsning for din fjernkommunikasjon – Phoenix Contact

Det være seg uavhengige pumpestasjoner, sveiseroboter eller høyreollagre – det finnes en god kommunikasjonsløsning for absolutt alle applikasjoner.

Med utgangspunkt i valgkriteriene kan du sammenligne de forskjellige teknologiene og velge den best egnede løsningen for pålitelig fjernstyring og fjernvedlikehold.

Fjernstyring og fjernvedlikehold – hva er forskjellen?

I forbindelse med fjernkommunikasjon ved industriell dataoverføring skiller man mellom fjernvedlikehold og fjernstyring. Selv om det vanligvis benyttes identiske teknologier, må man ta for seg særegenhetene ved disse helt forskjellige applikasjonene.

Fjernstyring betegner en sikker og kontinuerlig overføring av prosessdata til beredskapstjenesten. Og gjør det mulig å overvåke og regulere også stasjoner og understasjoner som ligger langt unna. I motsetning til fjernvedlikehold kreves her hovedsakelig en varig forbindelse til stasjoner som ligger langt unna.

Fjernvedlikehold innebærer en midlertidig tilgang til en maskin eller et anlegg. Fordi man får direkte tilgang til styringer og Ethernet-nettverk over hele verden, kan vedlikeholds- og servicearbeid utføres både raskt og effektivt.

Proaktive og nøyaktige, tidlige varsler via SMS- eller e-postmeldinger gjør at feil utbedres raskt og produksjonsstans kan begrenses i best mulig grad.

PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk