Fjernstyring og fjernvedlikehold

Fjernstyring og fjernvedlikehold

Industriell fjernkommunikasjon

Fjerntilgang til maskiner og anlegg over hele verden.

Tilbake til Løsninger

Kategorier

 • Fjernstyring
  Fjernstyring

  En sikker og kontinuerlig overføring av prosessdata til kontrollrommet gjør det mulig å overvåke og regulere også stasjoner og understasjoner som ligger langt unna.

 • Fjernvedlikehold
  Fjernvedlikehold

  Phoenix Contact tilbyr produkter som har de mest moderne sikkerhetsmekanismer som VPN, IPsec-kryptering og integrert brannmur.

 • Varsling
  Varsling

  Med proaktive og nøyaktige tidligvarsler via sms eller e-post utbedres feil på kort tid, og produksjonsstans holdes på et absolutt minimum.

 • Nettorganisering
  Nettorganisering

  WLAN-, Bluetooth- og fiberoptiske teknologier gir enkel og feilfri forbindelse av de mest forskjellige anleggsdeler, ute- og understasjoner.

 • Service og support
  Service og support

  Phoenix Contact tilbyr et fleksibelt tjenesteytelseskonsept for alle spørsmål som angår automatiseringsteknikk, og da for applikasjoner og systemer og helt til Cyber Security og Safety.

Sikker tilknytning av desentrale stasjoner til kontrollrommet kan foregå på mange måter via fjernkommunikasjon. Det åpner for tilgang samt kontinuerlig prosessdataovervåking fra hovedsenteret.

Fjernvedlikehold innebærer en midlertidig tilgang til en maskin eller et anlegg. I motsetning til fjernstyring kreves her hovedsakelig en varig forbindelse til en stasjon som ligger langt unna. Forskjellige signaliseringssystemer sørger for tidsnok melding om de mest forskjellige tilstander og gir pålitelig anleggstilgjengelighet.

PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00