Nivåovervåking

Nivåovervåking

For høy anleggstilgjengelighet

Med nivåovervåkingen fra Phoenix Contact registrerer du avvik fra viktige anleggsparametere tidsnok, signaliserer dem videre eller kobler målrettet ut anleggsdeler.

Tankanlegg består ofte av tanker i forskjellig størrelse med til dels over 30 000 m³ volum. Fylling og tømming av tankene må overvåkes, og en pålitelig overløpsbeskyttelse må installeres.

Med løsningen fra Phoenix Contact har du alltid oversikt over nivåene samt temperatur og trykk. Et system som består av forskjellige sensorer, delvis på Ex-området, registrerer de forskjellige måleverdiene. Vi tilbyr en pakke med styre- og kommunikasjonsteknikk samt funksjonelt sikre komponenter for å overføre og behandle disse signalene samt for å kunne reagere raskt.

Dine fordeler

  • Godkjent sikkerhet med SIL-sertifisert teknikk for overløpsbeskyttelse
  • Standardisert sensorkommunikasjon med I/O-teknikk i henhold til NAMUR
  • En kontakt for tank- og ventilovervåking takket være stor portefølje samt løsnings- og bransjekunnskap
  • Testede komponenter med internasjonale Ex-godkjennelser

Enkel overløpsbeskyttelse med sertifiserte komponenter også uten en sikkerhetskontroller

Umiddelbar gjenkjenning av avvik

Nivåovervåking  

Nivåovervåking

Funksjonelt sikre sensorer registrerer nivået og signaliserer farlig tilstand.

Med sikre grenseverdiereleer avbrytes styringen av inntaksventilen. På grunn av sikkerhetsventilene, som lukkes med fjærkraft, stanses tilløpet til tanken pålitelig, og overløp forhindres.

Plassbesparende og sikre komponenter for funksjonell sikkerhet

Styreteknikk og Safety-komponenter for overløpsbeskyttelse  

Styreteknikk og Safety-komponenter for overløpsbeskyttelse

Ex i-skilleforsterkerseriene MACX Analog Ex og MACX Safety Ex har Atex- og IECEx-godkjennelse og er konsekvent SIL-sertifisert. MACX Analog Ex har en- og tokanals Ex i-signalskillere på kun 12,5 mm byggbredde.

Sertifiserte koblingsreleer med tvangsstyrte kontakter for sikker inn- og utkobling. Det være seg i prosessindustrien eller innen maskinteknikk: I nødstilfeller er pålitelige signalkoblinger alltid en meget viktig faktor.

Skalerbare automatiseringsmoduler for tankovervåking

En stor portefølje med SIL-sertifisert teknikk for funksjonell sikkerhet, Ex-i-skilleforsterkere samt modulære styresystemer sørger for at du får en effektiv nivåregulering. I tillegg til nivåreguleringen installeres en overløpsbeskyttelse som i nødstilfeller styrer en sikkerhetsventil og stanser tilløpet til tanken absolutt pålitelig.

Nivåovervåking  

Nivåovervåking med kontrollerte komponenter og internasjonale Ex-godkjennelser

PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00