Prosessteknikk

Prosessteknikk

Alltid ved din side

Med våre produkter, systemer og løsninger er vi en pålitelig partner ved din side.

Tilbake til Løsninger

Kategorier

 • Bruksområder og løsninger
  Bruksområder og løsninger

  Vi omsetter løsninger i praksis for prosesstekniske omgivelser helt etter dine ønsker.

 • Referanser
  Referanser

  Les mer om hvordan vi effektivt omsetter prosesstekniske krav i praksis.

 • Teknologier
  Teknologier

  La oss imponere deg med våre nyskapende teknologiske løsninger.

Overalt der det damper og hveser, der væsker, gass eller pulver blandes, analyseres eller deles opp i mindre enheter - resultatet er alltid avhengig av korrekt bruk av riktig formel.

I over 90 år har vi kunnet tilby alt du trenger mellom kontrollsystem og felt for å oppnå effektiv måling, styring og regulering. Med riktig forbindelse av sensor, aktuator og kontroller sparer du inn store summer i alle anlegg rundt om på kloden.

I tillegg til applikasjoner innen diskret fabrikkautomasjon med sine raske sykluser fungerer prosesstekniske områder med den langsomme, men kontinuerlige og dermed meget tilgjengelige prosessautomasjonen.

Over hele verden har Phoenix Contact i mange tiår stått for kvalitet mellom styrenivå og felt. Det å registrere, overføre, omforme, tilkoble, skille, forsterke og koble analoge, binære eller digitale signaler absolutt pålitelig – det er vår oppgave.

PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk