Raske og fleksible konsepter for digitale trykkmaskiner

Oversikt

Keramikktrykkmaskin Inkjet fra Cretaprint  

Keramikktrykkmaskin Inkjet fra Cretaprint

Cretaprint ble grunnlagt i 1997 med mål om å utvikle maskiner til keramikkindustrien for dekorering ved hjelp av flexotrykk. De gode resultatene ved denne ideen bidro til at bedriften vokste betraktelig.

I 2011 presenterte Cretaprint betydelige nyskapninger i sektoren, og etablerte seg som ledende på verdensmarkedet innen digital dekorering av keramikk. Et eksempel på bedriftens styrke når det gjelder innovasjoner, er Double Tile Printing. Dette er en trykkmetode der to forskjellige formater og trykkmaler kan trykkes samtidig.

Applikasjon og løsning

Rekkeklemmer og PLC-releer med push-in-tilkoblingsteknikk  

Push-in-tilkoblingsteknikk for digitale trykkmaskiner

Når de nye maskinene skal konstrueres, er lavt plassbehov og modulære muligheter av avgjørende betydning. Derfor benytter Cretaprint push-in-teknologi fra Phoenix Contact. Denne tilkoblingsteknikken reduserer tiden som går med til montering av komponentene, og sparer i tillegg plass i automatikkskapet.

Cretaprint benytter også andre produkter og teknologier fra Phoenix Contact. Eksempler er strømforsyninger, industri- og halvlederreleer, tilkoblinger til feltbusser, kabelinnføringssystemet CES og CONTRACTON hybrid motorstarter.

Disse produktene er også raske og enkle å koble til, og reduserer dermed mye av tiden som ellers går med til montering og kabling. Den kompakte byggformen gjør produktene meget plassbesparende.

PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00
Referrer: