Bruksområder og løsninger

Bruksområder og løsninger

Komplette løsninger på oppgavene dine

Vi gir optimal fleksibilitet og komfort.

Vi vilbyr ikke bare enkeltprodukter, men støtter deg i arbeidet i form av komplette løsninger fra Phoenix Contact. Med våre tilkoblingsteknikker får du størst mulig fleksibilitet, og vårt innbyrdes tilpassede produktspekter gjør at du kan bruke samme tilbehørsdeler på flere forskjellige produkter. Bli kjent med alle fordelene som løsningene våre gir.

Vi gjør arbeidslivet ditt enklere

Trykk og merking  

Trykk og merking

Porteføljen til MARKING system har intuitive og brukervennlige løsninger for alle typer applikasjoner, fra planlegging og helt til ferdig merking.

Vi har egnet skriver, nødvendig programvare for profesjonell planlegging samt de mest forskjellige typer merkemateriell for hver av applikasjonene dine. I tillegg står vi ved din side med tilpassede tjenesteytelser.

Vi hjelper til med å beskytte deg

Lynnedslag i bolighus  

Beskytt deg mot følgene av et lynnedslag

Tenk på et tidlig tidspunkt over hvordan du kan beskytte utstyret ditt og personlig informasjon mot konsekvensene av et potensielt lynnedslag og overspenninger.

Også for ditt eget hjem vil du finne egnede produkter fra Phoenix Contact. Vi tilbyr informasjon og opplæringer rundt temaet, og hjelper deg med å velge riktige produkter.

Vi hjelper deg med å velge riktige produkter.

Skjermdump konfiguratorer  

Dine valgkriterier for riktig produkt

For å beholde oversikten i et stort mangfold med krav og tekniske muligheter kan vi tilby våre konfiguratorer.

Med våre kriterier for valg av riktig overspenningsvern eller for individuell sammensetning av PTFIX-fordelerblokker for effektiv potensialfordeling vil du alltid finne riktig produkt henholdsvis riktig løsning for applikasjonen.

PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00