Service og support for e-mobilitet

Service og support

Vår service betyr verdiøkning for deg

Vi hjelper deg i form av individuelle tjenesteytelser slik at du kan omsette dine egne ladeløsninger i praksis.

God service er når forventningene overgås. Det krever kundeorientering, innovasjonskrefter, hurtighet og begeistring. Hos Phoenix Contact ligger disse verdiene i firmaets DNA.

Og ikke bare derfor er vi mer enn bare leverandør av komponenter: Med våre utallige tjenesteytelser i form av veiledning, utforming, programmering og kundetilpasning støtter vi deg slik at du slik at du kan omsette din egen ladeløsning eller anvendelse i praksis. På førespørsel utvikler vi også kundetilpassede produktvarianter og individuelle løsninger som yter mer enn standarden krever.

Planlegging og utforming av ladeinfrastrukturen din

Planlegging og utforming av ladeinfrastrukturen din  

Eksempel på oppbygging av tre ladepunkter

Vi følger deg gjennom samtlige av prosjektets faser – fra veiledning og helt til idriftsetting. I henhold til kravene setter vi sammen produkter og utformer kablingsplaner.

Vi hjelper deg også i forbindelse med tilknytning til bygnings- og energistyresystemer samt leverandører av faktureringstjenester. Vi tar samtidig hensyn til oppdaterte ladestandarder, normer og forskrifter for måling og kalibrering.

Sammensetting av HPC-løsning med kjøling

Sammensetting av HPC-løsning med kjøling  

Komponenter i HPC-systemet

Har du ansvaret for å produsere eller planlegge HPC-hurtigladeløsninger?

Med utgangspunkt i ladestasjonenes oppsettingsplass, klimaforholdene på stedet samt ytterligere faktorer setter vi sammen en optimal kombinasjon av HPC-ladekabel, veggjennomføring, kontroller og ytterligere komponenter.

Vi gir også gjerne anbefalinger rundt kjøleaggregater og varmevekslere fra en av våre teknologisamarbeidspartnere.

Programmering av din programvareløsning

Programmering av din programvareløsning  

Utvikling av kundetilpassede programmer

Har du spesielle krav som ikke dekkes med vårt standardprogram?

Vi utvikler også tilpassede programvareløsninger ved å sette opp tilhørende funksjonsblokker for kommunikasjonen mellom ladepunkter og overordnede systemer.

I den forbindelse utformer vi også et lettforståelig brukergrensesnitt etter dine spesifikasjoner og som er optimalisert for touchbetjeningen.

Ladeplugg med din egen logo

Ladeplugg med din egen logo  

Ladeplugg med kundelogo

På forespørsel produserer vi AC-ladepluggene våre med firmalogoen din. Slik gir du ladestasjonen eller veggboksen ditt eget merke og optikk utad.

Logoen kan entes preges inn i ladepluggens myke komponentdel, eller du kan velge et klistremerke som tåler UV-stråling, vær og vind, i svart-hvitt eller i farger.

Ladekabler etter ønske

Ladekabler etter ønske  

Ulike typer ladekabler

Velg følgende fra vårt store sortiment: Lengder og tverrsnitt, ledninger i meter og AWG-ledninger, spiralledninger og rette ledninger.

Hvis du ikke skulle finne akkurat den kombinasjonen du ønsker, kan artikkelen opprettes og fremstilles kundetilpasset. Om ønsket leveres ledningsenden også med trinnsnitt, konfeksjonert eller kompakt.

Utvikling av kundespesifikke kjøretøykontakter

Utvikling av kundespesifikke kjøretøykontakter  

Kundespesifikke inntak for bilprodusenter

I henhold til spesifikasjoner fra din side rundt plass, ladeytelse og funksjonsomfang utvikler vi såkalte kjøretøyinntak for serieproduksjon av elbilen din.

I den forbindelse integrerer vi egenskaper som LED-indikatorer, belysning, betjeningselementer eller låsemekanismer til ladeplugg og ladeklaff.

Gjennom smarte kjølekonsepter og meget nøyaktig temperaturmåling reduserer vi ledertverrsnittene, og senker dermed kostnadene i det komplette ladesystemet.

Har du lyst til å omsette ladeløsningen din i praksis sammen med oss?

Vi veileder deg gjerne videre, og avklarer alle prosjektrelaterte behov sammen med deg.

PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00

Service

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk