Maskin- og anleggsteknikk

Maskin- og anleggsteknikk

Sikker kommunikasjon over hele verden

Nyskapende produkter og tjenesteytelser innen maskinteknikk som har alt du trenger.

Din anvendelse: fjernvedlikehold

Fra planlegging og levering og helt til idriftsettelse og After-Sales-support: En omfattende service gjennom hele livssyklusen til maskinene har blitt til en uunnværlig forretningsbestanddel innen maskin- og anleggsteknikk.

Optimaliseringen av tilgjengeligheten og produktiviteten i maskiner og produksjonsanlegg i form av fjerndiagnostikk og fjernvedlikehold spiller her en stadig viktigere rolle og åpner for ytterligere omsetningspotensiale. For å realisere dette trenger du sikre fjernforbindelser til maskinene og anleggene dine i form av et enhetlig og gjennomtenkt konsept som møter ubegrenset aksept hos kundene dine på operatørsiden.

Vår løsning: En sikker forbindelse

Pålitelig fjernvedlikehold  

Pålitelig fjernvedlikehold innen maskinteknikk

Med mGuard-teknologien tilbyr Phoenix Contact en løsning for sikkert fjernvedlikehold via Internett eller mobilradio som kan integreres transparent i anlegg og maskiner, uten at programvare må installeres.

De velprøvde mGuard Appliances kan benyttes i alle omgivelser uten mye arbeid, uavhengig av operativsystemer, og forutsetter ingen konfigurasjonsendringer på anlegget eller i nettverket rundt. Et maksimum av sikkerhet oppnås ved å kombinere brannmur- og VPN-teknologiene (Virtual Private Networks), som er integrert i alle mGuard-enheter.

PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00