Maskin- og anleggsoperatører

Maskin- og anleggsoperatører

Fleksibel og sikker

Vi tilbyr sikre kommunikasjonsløsninger for optimal anleggstilgjengelighet.

Din anvendelse: Beskytte produksjonsanlegg mot feil og svikt

Feil eller svikt i produksjonen grunnet uberettiget tilgang eller ondartet programvare utgjør en høy økonomisk risiko i mange nettorganiserte anlegg. Ofte er ømfintlige produksjonsanlegg ikke tilstrekkelig beskyttet mot disse farene, spesielt de gangene de utløses i det interne nettet.

Det kan oppstå etter at ondartet programvare har blitt implementert via ekstern maskinvare, for eksempel gjennom en servicetekniker eller også etter utilsiktede feilaktige innlegginger. Derfor er det viktig å beskytte produksjonsanlegg mot både uønsket ekstern og intern tilgang samt begrense utbredelsen av skader som har trengt inn.

Vår løsning: Sikre nettverkskonsepter og Security Appliances

Segmentert produksjonsnettverk  

Nettverkssegmentering med mGuard Security Appliances

For dette formålet tilbyr Phoenix Contact nettverkskonsepter som dekobler Office-nettverket fra produksjonsnettverket og som i tillegg muliggjør en dybdeformet sikkerhetsarkitektur (Defense in Depth).

Ved å segmentere produksjonsnettet kan utbredelse av ondartet programvare forhindres. Med mGuard Security Appliances tilbyr Phoenix Contact i tillegg brannmurkonsepter som kontrollerer og filtrerer datatrafikken i nettverket, slik at anlegget er beskyttet mot Broadcasts og feilaktige datapakker. Via Managemet-programmet mGuard Device manager sikres i tillegg en enhetlig konfigurering og enklere administrering av komponentene i nettet.

PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk