Bygningsautomasjon

Building Intelligence – digitalisering av bygningsautomasjonen

Building Intelligence

Shaping digital change together.

Tilbake til Løsninger

Kategorier

Du ønsker å oppnå en økonomisk og effektiv bygningsdrift og samtidig
nyte nye muligheter rundt komfort?

Tilpass bygningen fleksibelt etter brukernes behov, og oppnå økonomisk og pålitelig drift. Ved hjelp av fremtidsrettet infrastruktur og brukerorientert utstyr sørger du for mer velvære, øker brukernes yteevne og skaper nødvendig rom for utforming av individuelle, smarte funksjoner. Ta i bruk potensialet ved digital transformasjsone innen bygningssektoren.

Styrer du klimaanlegget, belysningen og energiforsyningen allerede innbyrdes tilpasset?

På den måten skaper du bedre komfort i rommene, og sørger samtidig for effektiv bruk av energien. Hvordan er det mulig? Som eksempel kan spillvarmen fra klimaanlegget brukes til oppvarmingsformål. Ved å ta i bruk spillvarmen sparer man dermed inn primærenergi og slik også energikostnader.

Smart, behovstilpasset styring av romautomasjonen.  

Smart, behovstilpasset styring av romautomasjonen.

Luftkvaliteten i bygningen er dårlig, og produktiviteten synker. Høres det kjent ut?

Hver og en opplever omgivelsene forskjellig. Lys, temperatur og også lydstyrke påvirker produktiviteten og kreativiteten vår i stor grad.
Smarte bygninger bidrar til å sette fokus på behovsstilpasset belysning, ventilasjon og også skjerming, og reagerer individuelt på behovene dine.

Digitalisering av bygninger, og ikke bare automatisering

Building Intelligence: Digitalisering av bygningsautomasjonen  

Building Intelligence: Digitalisering av bygningsautomasjonen

"Omgivelsene som vi arbeider og lever i, får stadig større betydning. Bygninger skal bidra til bedriftens fremgang på lang sikt, og ikke betraktes som kostnadskrevende anlegg. Moderne bygninger tilpasser seg også brukeren, og muliggjør økonomisk bygningsdrift. Videre kan smarte bygninger yte et stort bidrag til reduksjon av CO². Vi må tenke nytt når det gjelder bygninger, for samfunnets del og for aspektet økonomi!“

Bernhard Tillmanns, Global Industry Manager

Utforming av smarte bygninger i fellesskap

Det være seg nybygg eller effektiv integrering av eksisterende systemer: Med vårt IoT-baserte bygningsstyresystem Emalytics digitaliserer du bygningen din, og drar nytte av effektiv Engineering og et system til alle anvendelser.

Emalytics – IoT-basert bygningsstyresystem til smarte anvendelser.

Vi hjelper deg på de aller fleste måter gjennom hele bygningens livssyklusfaser.

Fra planlegging, integrering i systemer og helt til et bredspektret sortiment med flere enn 60 000 produkter til din smarte bygning – for idriftsetting og under drift vil du sammen med oss mestre alle personlige utfordringer langs hele livssyklusen.

PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00

Service

Building IoT i praksis

Løsninger for økonomisk effektiv bygningsstyring