Karosseribygging

Karosseribygging

Produksjon i takt

Løsninger med utgangspunkt i anerkjente IT-standarder åpner for ukompliserte engineering-prosesser og rask produktstart.

Innen karosseribygging omsettes de mest forskjellige karosserivarianter, helst uten avbrudd og påvirkning av driftshastigheten.

Vår automatiseringsløsning med meget gode kommunikasjonsegenskaper sikrer optimal informasjonsflyt for å oppnå høy produktivitet, fleksibilitet og kvalitet i produksjonen. Nettverksprodukter og kontrollere fra Phoenix Contact fungerer med velkjente IT-standarder. Det er en fordel ved implementering i engineeringprosessene og gir rask produktstart.

Dine fordeler

  • Høy produktivitet og driftshastigheter som overholdes grunnet rask prosessbehandling i kontrolleren
  • Høy integrasjonsevne og uavhengighet grunnet åpne standarder innen industriell kommunikasjon
  • Enkel implementering av automatiseringsløsningen i din engineeringprosess grunnet standardiserte grensesnitt

Betjeningsstasjon

Betjeningsstasjon  

Maskin- og programvare for effektiv betjening

Også innen høyautomatisert produksjon er betjeningen en viktig produktivitetsfaktor.

I tråd med behovene dine tilpasser vi individuelle konsepter for betjeningsstasjoner sammen med deg: Fra maskinvaren som benyttes og helt til programmerings- og visualiseringsprogrammet. I forbindelse med standardiserte brukergrensesnitt sørger systemet for en maksimal orientering.

Programarkitektur

Skjermdump av applikasjonsprogrammet  

Blokker for en sømløs arkitektur

Fra planlegging og idriftsettelse og helt til sikker drift: Applikasjonsprogrammets konsekvente arkitektur tar hensyn til de spesielle egenskapene i enhver livsfase under produksjonen.

Med utgangspunkt i denne arkitekturen tilbyr Phoenix Contact mange forskjellige funksjons- og visualieringsblokker. Sammen med den automatiske visualiseringen får du en rask og kostnadsgunstig løsning.

Reduksjon av grunnlast

Styring av robotceller via nettbrett  

Styring av ressurser via PROFIenergy

I robotcellene finnes det pausetider, for eksempel i forbindelse med verktøyskift eller regulære pauser.

Med PROFINET-kontrollerne fra Phoenix Contact kobler du forbrukere som ikke benyttes eller anleggsdeler som hører sammen teknologisk sett, inn eller ut under produksjonsfrie faser, og da via PROFIenergy. Det sparer energi og kostnader.

Automatiseringskonsept

Innen karosseribygging gjentas bestemte sammenføyningsprosesser flere ganger. Anleggene er inndelt for produksjon av bestemte karosserikomponenter og sikres via brannmurer.

Kjøretøyinformasjon ledes inn i anlegget eller cellen via Layer-3-Switches. Kontrollere som RFC 470S PN regulerer prosessekvensen parallelt med at beskyttelseskretsen overvåkes.

Topologi: Automatiseringskonsept innen karosseribygging

Konsept for effektiv automatisering innen karosseribygging.

PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk