Bruksområder og løsninger

Bruksområder og løsninger

Skreddersydde bransjeløsninger

Ta i bruk innovative konsepter for effektive prosesser innen bilproduksjon.

Tilbake til Bilindustri

Kategorier

 • Pressverk
  Pressverk

  Anleggets tilgjengelighet som øverste prioritet - med løsninger fra Phoenix Contact imøtekommer du dette kravet.

 • Karosseribygging
  Karosseribygging

  Hos Phoenix Contact finner du nettverksprodukter og kontrollere med utgangspunkt i anerkjente IT-standarder for enkle engineering-prosesser og rask produktstart.

 • Lakkering
  Lakkering

  Automatiseringsteknikk fra Phoenix Contact sørger for avbruddsfrie og høyautomatiserte prosesser ved transport, behandling og lakkering.

 • Aggregatproduksjon
  Aggregatproduksjon

  Phoenix Contact tilbyr desentrale automatiseringsløsninger, programvareprodukter og tjenesteytelser for effektiv anleggsdrift innen aggregatproduksjon.

 • Sluttmontering
  Sluttmontering

  Automatiseringsløsninger fra Phoenix Contact bidrar til riktig ergonomi ved manuelle monteringer og sørger for nøyaktige logistikk- og monteringsprosesser.

 • Transportteknikk
  Transportteknikk

  Løsninger fra Phoenix Contact muliggjør en kostnadsgunstig engineering av visualiseringen og selektive betjeningsmuligheter ved logistikkprosessene.

 • Fabrikkinfrastruktur
  Fabrikkinfrastruktur

  Phoenix Contact støtter koordineringen av ressurser i bygninger og under produksjon med konsepter og produkter som har vist sin berettigelse i praksis.

Gjennom hele den komplette produksjonsprosessen kreves robuste, åpne og konsekvente automatiseringsløsninger. Spesielt viktig er sikker kommunikasjon, funksjonell maskinsikkerhet, sømløs diagnostikk samt høy tilgjengelighet og bearbeidingshastighet.

Som mangeårig samarbeidspartner for kjøretøyindustrien tilbyr Phoenix Contact velprøvde løsninger for de forskjellige produksjonsområdene. Grunnlaget er ofte en automatiseringsstandard med utgangspunkt i en enhetlig programvare- og betjeningsarkitektur. Grensesnitt til planleggingsverktøyet og enkel utforming av visualiseringen reduserer engineeringarbeidet betraktelig.

Oversikt: Bilproduksjon

Oversikt: Bilproduksjon

Konsepter for styring og industriell kommunikasjon innen bilproduksjon

PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00