Seminarer

Ekspertkunnskap for din sikkerhet

Sikkerhetsopplæring hos kunden  

Vi besvarer dine spørsmål rundt sikkerhet

Seminarenes innhold hjelper deg helt fra spesifisering og til validering av tiltak mot systematiske feil.

Ved å delta får du den kunnskapen du trenger for å implementere EN ISO 13849 og utføre praktisk arbeid med programassistent SISTEMA, som er en støtte når kontrollernes sikkerhet skal evalueres.

EMC-direktiv og lavspenningsdirektiv

20. april 2016 trådde det reviderte EMC-direktivet (elektromagnetisk kompatibilitet) og lavspenningsdirektivet i kraft. Dette seminaret gir deg en omfattende oversikt over hvilke prosesser og metoder som pr. dato kreves for å sikre samsvar med direktivet. Utover dette forklarer vi rettslige sammenhenger og nye, relevante terminologier. Du får informasjon om forskjellene med hensyn til tidligere utgaver. Risikoanalyse og -evaluering utgjør viktige aspekter som er en forutsetning ved begge de to oppdaterte direktivene.

Beskrivelse Språk
EMC-direktiv og lavspenningsdirektiv [PDF, 0,11 MB]
Halvdagsseminar
engelsk

Implementering av EN ISO 13849-1

I dette seminaret lærer du hvordan du utformer sikkerhetsrelaterte deler av kontrolleren og hvordan du fastsetter påliteligheten for sikkerhetsfunksjoner i form av Performance Level. Dette er definert i EN ISO 13849-1. I tillegg til egnede maskinvarestrukturer for sikkerhetskontrollere blir du kjent med metodene for å utforme sikker programvare. Etter arrangementet er du i stand til å fastsette nødvendig Performance Level i en sikkerhetskontroller og vil være kjent med de nødvendige grensesnittene mot det mekaniske systemet. Du kan bygge opp sikkerhetskontrollere optimalt, sitter med grunnleggende kunnskap og kjenner til metodene for beregning av oppnådd Performance Level. Utover dette har du en oversikt over mulighetene med programmet SISTEMA, som er et system for å evaluere sikkerhetsfunksjoner.

Beskrivelse Språk Stand
Implementering av EN ISO 13849-1 [PDF, 0,15 MB]
Dagsseminar
engelsk 12.10.2015

SISTEMA-brukerkurs

Når du har deltatt på dette brukerseminaret innehar du all nødvendig kunnskap for å kunne arbeide optimalt med programmet SISTEMA. SISTEMA er et program for evaluering av sikkerhetsfunksjoner, og det stilles gratis til disposisjon av BGIA. Verktøyet er en omfattende hjelp ved bruk av EN ISO 13849-1 for fastsettelse av Performance Level.

Beskrivelse Språk Stand
Programvareassistent SISTEMA [PDF, 0,12 MB]
Dagsseminar
engelsk 12.10.2015

Bestille Safety-seminar

Her kan du bestille ditt personlige Safety-seminar. Vi tar gjerne en samtale rundt ytterligere detaljer.

Som alternativ kan du delta på et av våre allerede planlagte seminarer på fastsatte steder.

Safety-Hotline

+49 5281/946 2777

Dringenauer Straße 30
31812 Bad Pyrmont, Germany

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk