Analyse/kontroll

Evaluering utført av eksperter, for din sikkerhet

En medarbeider kontrollerer sikkerhetsfunksjoner på maskinen  

Vi undersøker sikkerheten til maskinene dine på stedet

I henhold til tysk arbeidsmiljølov plikter maskinoperatører å iverksette tiltak for å opprettholde sikkerheten og helsen til sine medarbeidere.

I henhold til driftssikkerhetsforordningen i Tyskland er i tillegg dagens tekniske status for funksjonell sikkerhet en vesentlig bestanddel av gjentagende kontroller.

For å hjelpe deg slik at du kan overholde disse spesifikasjonene ser vi gjerne nærmere på status quo hos deg på stedet og gir anbefalinger for eventuelle optimaliseringstiltak.

Maskinanalyse

Innenfor rammen av maskinanalysen evaluerer vi i fellesskap med sikkerhetsansvarlige hos deg på stedet, maskinparkens henholdsvis maskinens status quo med hensyn til sikkerhetsstatus. Det foregår med utgangspunkt i eksisterende informasjon hos deg samt tekniske dokumenter. Slik kan vi anskueliggjøre tiltak for overholdelse av lovbestemte krav samt dagens samsvarsstatus med hensyn til 2006/42/EF.

Beskrivelse Språk Stand
Grunnleggende maskinanalyse [PDF, 0,13 MB]
For maskinoperatører i henhold til arbeidsmiljøloven og driftssikkerhetsforordning
engelsk 12.10.2015

Maskinkontroll

Ved maskinkontrollen kontrollerer vi sammen med ditt ansvarlige sikkerhets-, betjenings- og vedlikeholdspersonell implementeringen av sikkerhetsfunksjonene, teknisk status for beskyttelsesanordningene samt korrekt installering inkludert sikkerhetsavstander.

Beskrivelse Språk Stand
Detaljert maskinkontroll [PDF, 0,18 MB]
For maskinoperatører i henhold til arbeidsmiljøloven og driftssikkerhetsforordningen
engelsk 12.10.2015

Sammenkoblingsanalyse

Ved sammenkoblingsanalysen kontrollerer vi om eksisterende sammenkobling av maskiner i Tyskland eller Østerrike må betraktes som enhet av maskiner i henhold til maskindirektiv 2006/42/EF (MRL), artikkel 2, punkt 4. For at fremgangsmåten skal være i henhold til standard, analyserer, evaluerer og dokumenterer vi status quo. Vi fremlegger også nødvendige tiltak som fremgår av resultatet.

Beskrivelse Språk Stand
Analyse for maskinoperatører [PDF, 0,23 MB]
Utgjør en sammenkobling en enhet av maskiner?
engelsk 12.10.2015

Bestille analyse/kontroll

Her kan du bestille personlig MRL-analyse eller -kontroll. Vi tar gjerne en samtale rundt ytterligere detaljer.

Safety-Hotline

+49 5281/946 2777

Dringenauer Straße 30
31812 Bad Pyrmont, Germany

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk