Service på stedet og telefonstøtte

Vårt mål: Din produktivitet

Service på stedet som tjenesteytelse under prosjektet  

Omfattende service for anlegget ditt – fra installering til systemkontroll.

Profiter av fordelene som vårt serviceteam kan by på: Mange års erfaring, samlet kunnskap og høy fleksibilitet. Nettverket til serviceekspertene hos Phoenix Contact hjelper deg ved installering, oppstart og under selve driften – også på verdens mest avsidesliggende steder.

Kompetent service – en oversikt

Spesialist-telefonstøtte

Når ting blir kompliserte, er vi her for deg, døgnet rundt og over hele verden. For spesialist-telefonstøtte bestiller du et eget telefonnummer med personlig kontaktperson. Vedkommende mottar på forhånd all nødvendig informasjon fra deg. Slik har du til enhver tid dine egne eksperter på tråden.

24 timers telefonstøtte

Telefonstøtten hos Phoenix Contact er helt gratis og gir til enhver tid  førstehjelp rundt alt som har med automatiseringsprodukter og -teknologier å gjøre. I nødstilfeller hjelper vi deg også med reservedeler utenom vanlig kontortid.

Local Service

Vårt servicepersonell på stedet bistår deg ved utvidelser av anlegget eller hvis anlegget har stanset opp. Vi omsetter din automatiseringsløsning i fellesskap med deg. I tillegg lokaliserer og fjerner vi alle bakenforliggende årsaker umiddelbart.

Start-up-support

Opparbeid deg tillit hos kunden og sørg for å være på den sikre siden under oppstartens kritiske fase. Vi står ved din side direkte på stedet og sørger for at alt fungerer som planlagt. Våre spesialister hjelper deg ved alle anliggender rundt alt som har med styrings-, buss- og systemteknologier å gjøre.

Systemkontroll

En anleggskontroll sikrer deg optimal tilgjengelighet for anlegget eller maskinen. Vi tilbyr tilpassede totalpakker – fra styrke-svakhets-analyser av dine buss- eller Ethernetapplikasjoner og helt til programkodekontroller.

PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00