Tilbake til oversikten

System- og programvareforutsetninger

Overhold følgende anvisninger:


Nettleser

Læremodulene er tilpasset Mozilla Firefox (versjon 3 og høyere) og Microsoft Internet Explorer (versjon 7 og høyere). Hvis du bruker en annen nettleser, som for eksempel Google Chrome eller Safari, kan det føre til at fremstillingen ikke blir korrekt, eller til redusert funksjon.

Flash Player

For å kunne vise læremodulene i Firefox trenger du Adobe Flash Player (versjon 8 og høyere). For å installere eller oppdatere Flash Player klikker du på lenken Adobe Flash Player. Du finner lenken på serviceområdet. Følg anvisningene på Adobe-nettsiden og bekreft eventuelle sikkerhetsforespørsler i nettleseren din. I Internet Explorer er Flash nødvendig kun for enkelte læremoduler.

Pop-up-Blocker, JavaScript

Du har klikket på læremodulen, men ingenting skjer? Det kan hende at en pop-up-blocker er aktiv eller at din JavaScript er deaktivert. Kontroller nettleserens innstillinger. Her kan du aktivere JavaScript eller tilpasse pop-up-innstillingene. Legg til domenet <phoenixcontact.xy> (xy= nasjonalt domene) i adresselisten som tillater unntak for vindusblokkering.

Oppløsning

Læremodulene er optimalisert med en oppløsning på 1024 x 768 bildepunkter. Ved lavere oppløsninger vises ikke læremodulen slik den skal, noe som gjenkjennes på rullesjakten på kanten av høyre skjermside. I slike tilfeller øker du bare oppløsningen og starter modulen på nytt.

Lyd og tale

Alle læremoduler har lyd i form av tale eller bakgrunnsmelodier. De er helt nødvendige for at modulene skal kunne kjøre korrekt. Kontroller at filene ikke blokkeres av bedriftens brannmur. Ta kontakt med din administrator eller telefonstøtte dersom lydgjengivelsen ikke fungerer på datamaskinen.


Tilbake til oversikten
Teknisk støtte
  • System- og programvareforutsetninger

PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00