Tilbake til oversikten

Phoenix Contact AS inviterer til gratis fagdag 30. juni med tema merking av anlegg og elektrisk utstyr

Merking av anlegg og elektrisk utstyr
Pris pr. deltager: 0

Seminaret er gratis

Phoenix Contact AS inviterer til fagdag torsdag 30. Juni med hovedfokus på merking av anlegg og elektrisk utstyr. Vi vil ta for oss muligheter rundt rask og kostnadseffektiv merking ved bruk av Phoenix Contact sitt merkesystem, Clip Project Marking. Her viser vi forskjellige bruksområder, printer teknologi og materiale til de ulike formål ved alle applikasjoner.

Vi går også igjennom muligheter en har ved å bruke Clip Project Planning som et Engineerings verktøy. Dette for å forenkle prosessen og spare kostnader i produksjon av tavler når det gjelder valg av elektriske komponenter, merking og bestilling av utstyr. Vi vil også vise hvordan Clip Project kan kommunisere med ulike engineeringsverktøy(tegneprogram/CAE) for sømløs produksjon.

Denne fagdagen er aktuell for installatører, tavlebyggere, ingeniører og personer som spesifiserer og engineerer løsninger

Samtidig vil vi ha vår Infoliner buss utenfor spekket opp med løsninger og produkter fra Phoenix Contact.

Mål

Målet med denne fagdagen er å belyse ulike teknologier og merkeløsninger, samt vise kostnadsbesparelse.

Innhold

Agenda:

 • 09:30 Printerteknologi og valg av medium til forskjellige applikasjoner, gå gjennom ulike printere og teknologien bak samt merke typer som er aktuelt for fremtiden.
   
 • 10:00 Merkesystemet Clip Project Marking. Vi vil vise fordeler som kan gi enkel og rask merking, for engineering og produksjon og hvordan oppnå kostnadsreduksjon.
   
 • 10:30: Marking App – Gjennomgang av app til smarttelefon/nettbrett for rask og enkel merking.
   
 • 11:00: Clip Project Planning – Vi viser hvordan ingeniører enkelt kan prosjektere og forenkle tavlebyggingen.
   
 • 11.30: Pølselunsj samt mulighet til å besøke Infoliner demobuss.

PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk