Til alle pressemeldinger

Usynlig beskyttelse av sluttutstyr

13.03.2019

BLOCKTRAB BLT-T3 og BLT-SKT  

BLOCKTRAB - den usynlige beskyttelsen av sluttutstyr

Ved hjelp av overspenningsbeskyttelsesutstyret BLOCKTRAB beskytter du sluttutstyret absolutt trygt og pålitelig mot overspenning.

Den usynlige beskyttelsen til sluttutstyr finnes for komponentmonteringsbokser, kabelkanaler og stikkontakter. Med denne produktserien finner du alltid en velegnet løsning som gir usynlig beskyttelse. Et skinnemonterbart produkt som monteres i automatikkskapet, er ikke alltid den beste løsningen. Adapterplugger, som plugges inn i stikkontakten, ser ofte ikke spesielt bra ut, opptar mye plass og risikerer også å bli fjernet utilsiktet.

Produktene BLT-T3 og BLT-SKT er fast installert på steder som ikke er synlige. De er egnet for enfasede 230 V systemer og beskytter sluttutstyret i en omkrets på opptil 10 m ledningslengde. BLT-T3 installeres i komponentmonteringsbokser, kabelkanaler eller i systemer i samme plan, BLT-SKT installeres bak vanlige stikkontakter.

Uavhengig av hvilket produkt som velges for å oppnå pålitelig overspenningsbeskyttelse, bør et komplett beskyttelseskonsept alltid ligge til grunn. Det innebærer at overspenningsbeskyttelse også må installeres i bygningenes hoved- og eventuelt underfordelinger.


PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk