Til alle pressemeldinger

To nye løsninger for generatortilkobling

12.08.2016

Generatortilkoblingsboks  

Generatortilkobling konstruert for opptil 1500 volt

Phoenix Contact tilbyr nå to nye innovative løsninger for solenergianlegg: Generatortilkoblingsboksen for 1500 V er konstruert for anlegg med systemspenning opptil 1500 V.

Med den kan strengstrøm samles og distribueres, og den stadig viktigere 1500 V teknologien beskyttes mot farlig lynstrøm og overspenning. Komponentene som er spesielt utviklet for denne teknologien passer inn i intelligente generatortilkoblingsbokser, som er skreddersydd for individuelle anvendelser. Den kompakte generatortilkoblingsboksen med ekstern strengsikring har nå også en integrert strømforsyning. Denne plasseringen åpner for en kompakt konstruksjon, kun minimal temperaturutvikling inne i koblingsboksen og drift ved ekstreme omgivelsesforhold. Monitoring-systemet med integrert DC/DC-omformer forsynes direkte fra anleggets systemspenning. Med den kompakte varianten reduseres monterings- og installasjonskostnader under oppsettingsarbeidet betraktelig. De eksterne strengsikringene har en fjærkrafttilkoblingsteknikk som gjør at de ved behov kan skiftes ut raskt og enkelt uten bruk av spesialverktøy. Utover dette overtar også den kompakte generatortilkoblingsboksen oppgaver som samling og distribuering av strengstrøm, beskyttelse mot overspenningsskader og overvåking av anleggets ytelse.


PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk