Til alle pressemeldinger

App støtter varslingssystem til 4G-enheter

13.08.2019

Signaliseringsmodul TC MOBILE I/O X200-4G med oppdatert app  

Signaliseringsmodul TC MOBILE I/O X200-4G med oppdatert app

Appen TC MOBILE I/O støtter deg ved bruk av alarm- og fjernstyremodul TC MOBILE I/O X200 ved at appen utløser sms-kommandoer med et klikk og viser oppdatert enhetsstatus på en brukervennlig måte.

Fjernstyremodul TC MOBILE I/O X200

For enkle signaliseringer av digitale og analoge verdier via sms eller e-post samt for kobling av releutganger er utstyrsserien TC MOBILE I/O X200 velegnet. Nivåovervåking av tanker eller kobling av pumper er slik både enkelt og rimelig. Med mobilradiomodulen, som finnes som 24 V DC automatikkskapenhet og 230 V AC nettenhet, kan du fjernovervåke understasjoner økonomisk effektivt, uansett hvor langt unna de ligger. Regelmessig kontroll av stasjonen i felten kan dermed bortfalle. I den sammenheng styres modulen via sms-kommandoer som kan sendes fra teknikerens mobiltelefon i felten eller fra en mobilradioruter i kontrollrommet.

Praktisk betjening via app

Appen sparer deg for å skrive sms-er og har i tillegg informasjon som utstyrsdokumentasjon ved idriftsetting på stedet og viser utstyrets status tilsvarende som en sms-tekst. Med appens nye oppdatering støtter den nå også 4G-variantene av serien TC MOBILE I/O som nylig har kommet på markedet og som med dagens mobilradioteknologi tilbyr den fremtidsegnede 4G-mobilradioteknologien (LTE CAT1) med 2G-Fallback (GSM/GPRS/EDGE).


PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00