Til alle pressemeldinger

Helhetlig videoovervåking for industrien

09.12.2019

Videoovervåking  

Pålitelig overvåking

Phoenix Contact tilbyr for første gang en helhetlig løsning for kabelbundet eller kabelløs IP-videoovervåking i industrielle omgivelser.

Phoenix Contact tilbyr for første gang en helhetlig løsning for kabelbundet eller kabelløs IP-videoovervåking i industrielle omgivelser. Det omfatter en stor produktportefølje innen forbindelses- og automatiseringsteknikk som benyttes mellom kamera og videoserver.

Industrial-Ethernet-komponenter, strømforsyninger, overspenningsbeskyttelse, pluggforbinder, kabel, ledninger, rekkeklemmer samt 19"-komponenter sørger for sikker tilknytning av kameraet til videoserveren. De nødvendige komponentene finnes enkeltvis, som moduler og som tilkoblingsklare bokser. Produktene er egnet for industrien og gir dermed høy nettverkstilgjengelighet også i kritiske anvendelser.

IP-videoovervåkingsløsningen er egnet for mindre installasjoner og opp til store systemer med strenge krav til sikkerhet. I tillegg til objektsikring av bygninger og firmaområder åpner de også for teknisk overvåking av anleggene. Phoenix Contact tilbyr videre omfattende veiledning ved prosjektering og planlegging av videoinstallasjonene.


PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00