Til alle pressemeldinger

Ytelsessterke sikkerhetsreleer på kun 6 mm byggbredde

05.08.2015

Meget kompakte sikkerhetsreleer på 6 og 12 mm byggbredde  

PSRmini gir opptil 70 % redusert plassbehov ved full ytelse

De nye sikkerhetsmodulene PSRmini fra Phoenix Contact er verdens smaleste sikkerhetsreleer med samme ytelse som store sikkerhetsreleer.

Konsentrert på 6 mm byggbredde gir de høy sikkerhet grunnet tvangsstyrte kontakter. Den kompakte byggformen er mulig takket være den nyutviklede releteknologien fra Phoenix Contact. Utgangspunktet er et smalt, ytelsessterkt elementærrelé som utmerker seg fordi det krever kun minimal plass, har et lavt energiforbruk og en høy systemtilgjengelighet. Med en byggbredde på 6 mm gir releet, med effektiv energibruk, samme ytelse på bare en tredjedel av tidligere konstruksjonsvolum. Det kan integreres direkte i enheter som motorkoblere. Elementærreleet med tvangsstyring i henhold til EN 50205 består av en N/O og en N/C. Spesielt ved finskalerte sikringskonsepter kan det derfor benyttes med én frigivelseskontakt. Dette nye releet har et lavt strømopptak, noe som reduserer energiforbruket med opptil 20 %. For å imøtekomme kravene til nøyaktighet ved produksjonen i samsvar med de høye kvalitetskravene fremstilles elementærreleet med samtlige tilhørende enkeltkomponenter komplett hos Phoenix Contact. Sikkerhetsreleene kobler last opptil 6 A, er kompatible med mange signalgivere og fleksible i bruk takket være utstrakte godkjennelser.


PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk