Til alle pressemeldinger

PC Worx-funksjonsblokker for radiosignalsystemet Radioline

10.10.2016

PC Worx-funksjonsblokker for radiosignalsystemet Radioline  

Funksjonsblokker gjør det mulig å avlese radiosignalsystemets parametere direkte

De nye PC Worx-funksjonsblokkene gjør det mulig å avleses tilstands- og diagnostikkparameterene i Radioline-radiosignalsystemet direkte med en kontroller.

Det omfatter blant annet signalstyrke og feilstatus i de forskjellige radiosignalstasjonene samt prosessdataene i de enkelte I/O-modulene. Overføringen av tilstandene direkte til styresystemet åpner for en rask og fleksibel reaksjon på alle innkommende parametere. Tilknytning av I/O-data i utstrakte anlegg gjør at energileverandører og kommuner står foran utfordringen om å laske store avstander på en kostnadgunstig måte. Eksempler på dette er pumpestasjoner, pipelines og signalbroer. Radiosignalsystemet Radioline gjør det mulig å sammenkoble opptil 250 stasjoner uten omstendelig kabling. I/O-dataene kan helt enkelt integreres i en Modbus-kontroller. Radiosignalmasteren får en Modbus-adresse og kan deretter kobles til en kontroller via det integrerte serielle grensesnittet ved hjelp av Modbus/RTU. Dermed er hele radiosignalnettverket representert med kun en Modbus-slave-adresse, og sensor-/aktuatorinformasjon kan enkelt leses og skrives. For hvert nettverk kan opptil 99 forskjellige inngangsmoduler adresseres.

De nye funksjonsblokkene kan lastes ned på Radioline-artiklenes produktdetaljsider, og da under fanen "Downloads".


PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk