Til alle pressemeldinger

Installeringssystem for effektfordeling i distribuerte systemer

04.04.2016

Installeringssystem QPD  

Komplett produktportefølje opptil 6 mm²

Med installeringssystemet QPD fra Phoenix Contact tilkobles ledninger raskt, ukomplisert og uten bruk av spesialverktøy.

Produktporteføljen dekker ledertverrsnitt fra 0,5 mm² til 6 mm². QPD er dermed egnet for effekter opptil 690 V / 40 A ved energifordeling i distribuerte maskiner, anlegg og bygninger. For applikasjoner med begrenset installeringsplass finnes det en kompakt produktgruppe fra 0,5 mm² til 1,5 mm². Etter ønske finnes det faste og pluggbare varianter med opptil fire utganger. Med installeringssystemets hurtigkoblingsteknikk IDC sparer man opptil 80 % av kablingstiden ved installering. I forbindelse med installeringen trenger ledningen bare å avmantles, før trådene i splicebody tilordnes, kuttes av i plan og skrus. En ytterligere fordel er den robuste konstruksjonen og dermed fleksible bruksområdene. De imøtekommer kravene i beskyttelsesklasser IP68 og IP69K samt slagfasthet IK07. Produktporteføljen omfatter veggjennomføringer, ledningsforbindere, pluggforbindere og H- og T-fordelere.


PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk