Til alle pressemeldinger

Open Source in Automation - OSADL Day

23.04.2019

Open Source in Automation - OSADL Day

Fra å være helt proprietær og bruke skjult kildekode, ser flere og flere i automatiseringsverdenen verdien i samarbeid for å redusere utviklingskostnader og tid samt forbedre kvaliteten ved å dele innsatsen. Den enkleste måten å gjøre det på er å integrere Open Source-programvare.

Vi ønsker vi deg velkommen til et heldags seminar for introduksjon til prinsippene og mulighetene for Open Source-programvare innen automatisering.  Arrangementet holdes av Open Source Automation Development Lab (www.osadl.org) og Phoenix Contact i Phoenix Contact sine lokaler i Oslo 15. mai. Foreleser er Carsten Emde, General Manager OSADL (www.osadl.org). 

Carsten Emde har lang erfaring med programvareutvikling, systemintegrasjon og opplæring, spesielt for integrert systemprogramvare. Han er spesialisert på grafisk brukergrensesnitt, robotteknologi, sanntidssystemer og juridiske og forretningsmessige aspekter ved bruk av Open Source-programvare i industrien. Sist men ikke minst har han vært daglig leder for Open Source Automation Development Lab siden grunnleggelsen i 2005.

For påmelding og agenda følg linken nedenfor.


PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00

Mer informasjon