Til alle pressemeldinger

Situasjonstilpasset omkobling av brannmurregler

06.01.2016

FL MGUARD RS4000  

Security-ruter FL MGUARD fra Phoenix Contact

Den nye Conditional Firewall for Security-ruter FL MGUARD fra Phoenix Contact muliggjør situasjonstilpasset, predefinert omkobling av brannmurreglene.

Dermed er det for første gang mulig å skifte mellom brannmurinnstillingene for forskjellige driftstilstander, og det på en enkel måte. Dette viser seg hensiktsmessig dersom forskjellige forbindelser skal aksepteres eller utelukkes under produktdrift samt ved vedlikehold eller fjernvedlikehold i et anlegg. Et eksempel kan være at den komplette datatrafikken til eller fra det overordnede nettverket blokkeres automatisk dersom en automatikkskapdør står åpen. På denne måten kan en servicetekniker arbeide på stedet helt problemfritt etter å ha blitt koblet fra det overordnede nettverket. I tillegg kan oppdatering av maskiner og anlegg foretas på de mest egnede tidspunktene, for eksempel i forbindelse med regelmessig vedlikeholdsarbeid. I slike tilfeller kan en autorisert person koble om brannmuren ved hjelp av en nøkkel og dermed få tilgang til oppdateringsserveren. Konfigureringen trenger ikke å endres, noe som sparer både tid og penger. Samtidig økes sikkerhetsnivået, ettersom spontane tilpasninger av konfigureringen ofte fører til feil. Conditional Firewall er tilgjengelig for utstyr i ytelsesklassen 4000 fra firmware 8.1.


PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk