Til alle pressemeldinger

Quint DC-UPS for industrielle nettverk

14.05.2018

QUINT DC-UPS  

QUINT DC-UPS for industrielle nettverk

Den nye avbruddsfrie strømforsyningen QUINT DC-UPS kan integreres i etablerte industrielle nettverk og forsyner anleggene dine uavbrutt videre også ved nettsvikt.

Med det integrerte grensesnittet for PROFINET, EtherNet/IP™, EtherCAT eller USB implementeres det enkelt og fleksibelt i nettverket ditt. Enheten er tilgjengelig med samtlige nettverksteknologier i henholdsvis ytelsesklassene 5 A, 10 A, 20 A og 40 A.

Det intelligente batteristyresystemet med IQ-Technology sørger for optimal bruk av energiakkumulatoren. Teknologien forhindrer svikt i form av forebyggende evaluering av drifts- og batteritilstander som resterende forventet levetid for energiakkumulatoren (State of Health) og energiakkumulatorens aktuelle ladestatus (State of Charge). Slik kan batteriskift planlegges med utgangspunkt i forventet levetid i måneder. Med den automatiske batterigjenkjenningen gjenkjennes tilkoblede batterityper automatisk. De tilpassede ladeegenskapene øker energiakkumulatorens levetid. Den ytelsessterke batteriladeren med opptil 5 A sørger for raskest mulig lading av energiakkumulatoren. Den gir lange bufringstider grunnet stor batterikapasitet og sørger slik for at anlegget er permanent tilgjengelig.

De integrerte grensesnittene gjør energiovervåking, funksjonsovervåking, parametrisering av enhetene og nedstengning av anlegget i sikker modus mulig til enhver tid og uavhengig av sted. Ved overvåkingen av utgangsstrøm og -spenning samt manuell inn- og utkobling av anlegget økes systemets effektivitet. Kaldstartfunksjonen (Battery-Start) starter strømforsyningen også uten inngangsspenning. Dermed kan funksjonstester og oppstart foretas også uten nett. Med SFB Technology, som gir opptil seks ganger nominell strøm i 15 ms, utløses standard automatsikringer selektivt, parallelt tilkoblede forbrukere arbeider uavbrutt videre.  De avbruddsfrie strømforsyningene har en bredde fra 35 til 47 mm og en høyde på 130 mm og opptar dermed minimalt med plass i automatikkskapet.


PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk