Til alle pressemeldinger

AC-ladekabler er vinner av iF Design Award 2019

13.03.2019

AC-ladekabler fra Phoenix Contact er vinner av iF Design Award  

AC-ladekabler fra Phoenix Contact er vinner av iF Design Award

Allerede for andre gang har den nye generasjonen AC-ladekabler fra Phoenix Contact mottatt en anerkjent designutmerkelse: Etter German Design Award 2019 i oktober 2018, har de nå også blitt tildelt iF Design Award.

Ladekablene for elkjøretøyer og ladestasjoner på området Produkt, Kategori Automobiles/Vehicles, har mottatt en utmerkelse. iF Design Award utdeles en gang i året av verdens eldste uavhengige designinstitutt, iF International Forum Design GmbH i Hannover.

Ved utviklingen av den nye produktserien med AC-ladekabler sammen med Diplom-designer Stephan Gahlow fra Hamburg, lå fokuset på en ergonomisk og attraktiv design, moderne formspråk med tofarget, estetisk optikk samt på robuste materialer av høy kvalitet. Med disse utmerkede egenskapene klarte AC-ladekabelen å overbevise den internasjonale juryen, som bestod av 67 eksperter. Antall søkere var høyt: Jurymedlemmene skulle tildele det ettertraktede kvalitetsmerket blant 6375 søknader fra 52 land.

I 66 år har iF Design Award vært et globalt anerkjent varemerke for utsøkt utforming. Merket iF er et internasjonalt etablert symbol for utmerkede designytelser. iF Design Award er en av verdens mest høythengende designutmerkelser. Den utmerker utformingsytelser i alle sektorer: Produkt-, emballerings-, kommunikasjons- og servicedesign/UX, arkitektur og interiørarkitektur samt Professional Concept. Alle innleverte forslag som ble utmerket, vil bli presentert i iF World Design Guide, offentliggjort i iF design-appen og utstilt på iF design exhibition Hamburg.


PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00

Service

Nedlastinger